Седмичен хороскоп за 10 - 16 септември


Седмичен хороскоп за 10 - 16 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ви предстои да преживеете мъдростта и търпението ще са ви необходими за да поддържате променливия късмет в сложен период. Най-добре разчитайте само и единствено на своите собствени сили. Вторник ще бъде един ефективен и натоварен ден, в който ще може да споделите своите идеи и замисли. В случай, че те бъдат приети това ще ви помогне много да ги осъществите реално. В сряда бъдете умерени в изказа си, за да не предизвикате ненужен конфликт. В петък очаквайте добра новина, на чиито последици ще се радвате през почивните дни.

Телец

През тази седмица е много важно да проявите максимална степен на търпение и разсъдливост. Не забравяйте, че понякога бързият успех може така бързо и да си отиде. Далновидността ви сега може да ви даде много повече в дългосрочен период. В последните два работни дни на седмицата не поемайте чужди отговорности. През почивните дни се посветете на дейности, свързани с изкуството.

Близнаци

Тази седмица ще имате възможността да реализирате едни от най-смелите и креативни планове. Настройте се за успех особено в дните вторник и сряда. Ако изиграете добре картите си ви очаква сериозно повишаване на доходите. Своят успех ще имат и хората с творчески професии. Не се притеснявайте да предложите изкуството си на нови места. В личен план всичко ще върви по мед и масло. Ще може да се похвалите с хармония в отношенията.

Рак

Тази седмица ще трябва да наблегнете на служебната част от живота. Сега не може да си позволите да отлагате изпълнението на вече поети задължение. През цялото време може да сте спокойни, че началниците ви са уверени във вашите качества. Действайте със самочувствие. В личен план може да имате някои сътресения в отношенията с любимия човек. Важното е да не правите от мухата слон, но има какво да усъвършенствате в характера ви. 

Лъв

Тази седмица ще промени ваши основни виждания за живота. Първо е добре да се отървете от някои задължения, които ви товарят прекалено. Отдавна сте прекалено натоварени и вече няма за кога за отлагате отхвърлянето на товара. В личен план ще трябва да проявите готовност да откликнете на молба на вашия партньор. В здравословно отношение обърнете повече внимание на това с какво се храните и колко полезни хранителни вещества приемате.

Дева

Тази седмица ще се наложи да поемете частично нечия отговорност. Не съжалявайте за допълнителното натоварване. Това ще се отрази прекрасно на опита ви, а и на имиджа ви. В четвъртък и петък очаквайте финансови постъпления. През почивните дни наваксайте пропуснатото време със семейството. Заложете на качеството на времето, което ще прекарате заедно.

Везни

Очаква ви седмица на спокойствието. Време е да намалите темпото и да си починете. Физически и психически. Никой не може да ви помогне по-добре в това отношение от вас самите. Правете по-често това, което ви носи утеха. Гледайте с вяра в бъдещето, но най-вече правете това, което наистина ви носи удоволствие. Сега е много важно да отхвърлите всяка намеса в личния ви живот и да не позволявате манипулации или вменяване на вина. Не забравяйте да си купите нещо красиво, което да ви радва.

Скорпион

През тази седмица може да чуете не много приятни неща по ваш адрес. Не бързайте да се разстройвате. Това е само признак за вашата ценност. В личен план ще се наложи да направите някои компромиси, но бъдете сигурни, че скоро ще бъдете реванширани. Има време за още едно кратко пътуване преди началото на същинската есен - не я изпускайте. Най-добре заминете сами.

Стрелец

Това е седмица, в която ще се убедите в качествата си. Научили сте много неща, но това не е всичко. Не отхвърляйте предложения за вашето усъвършенстване. Сега не е моментът за смяна на посоката, а за утвърждаване. В личен план ви очаква спокойствие. Запълнете времето си с дейности, свързани с изкуството. при спортуване бъдете умерени и не се претоварвайте. 

Козирог

През тази седмица се посветете на търсене на новото. Не отхвърляйте интересните идеи у дома и в работата. Колкото и странни да са те скоро ще настъпи момент, в който те ще бъдат единственото печелившо решение. По същия начин действайте в личен план. Ако не виждате решение на даден проблем постъпете така, както до сега не сте го правили. В здравословно отношение избягвайте алкохола. Съществува опасност да попаднете на некачествена напитка.

Водолей 

Тази седмица ви предстои да се примирите с някои обстоятелства. Ще мине време и ще разберете, че не е имало какво да направите. Нека обаче това да ви е бележка да действате навреме. Не отлагайте нищо и се постарайте да "хващате" шанса, докато е време. В личен план не настоявайте прекалено за своето. Може би е време да обърнете повече внимание на желанията и нуждите на партньора ви, а когато това се случи ще дойде ред и на вашите желания.

Риби

Тази седмица бъдете нащрек. Събитията ще следват едно след друго и може би ще пропуснете задача, която е важно да не отлагате. Направете си списък с най-важното и всеки ден го преглеждайте. Може да се наложи да го допълвате. От друга страна отмятането на вече направеното ще ви подейства добре. Периодът е добър за започването на диета, в която да намалите сладкото и тестеното. Сега има много плодове, които биха заменили вредните захарни изделия. В личен план се постарайте да се максимално спокойни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама