Седмичен хороскоп за 11-17 май


Седмичен хороскоп за 11-17 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ви очакват приятни изненади. Още по-приятното е, че те ще идват от ваша страна. Сега сте в състояние да подредите живота си по желания от вас начин. В личен план също ще може да направите чудеса от храброст, но помнете, че ще трябва да полагате грижи, за да продължат те по начина, по който ви харесва. В здравословно отношение не занемарявайте грижите за организма си. Включете повече физическа активност, за да може да се чувствате достатъчно тонизирани и готови за приключенията, които ви очакват.

Телец

Очаква ви време, в което ще може да покажете на какво сте способни. Седмицата е благоприятна за решителни действия, свързани както с личния живот, така и с професионалната сфера. Ще имате енергия за всичко, така че не се притеснявайте, че няма да успеете. Най-приятният за вас ден ще бъде петък. Тогава ще получите невероятна изненада от любимия ви човек. Късметлии сте!

Близнаци

Това е седмица, в която ням ада може да реализирате изцяло, планираната активност. Още в началото ѝ ще ви се наложи да се задоволите с проверки по текущите задачи. Ще излязат някои грешки за поправяне, така че ще се почувствате полезни. Сега може да отделите повече време на партньора ви и семейството нещо, което те отдавна чакат от вас. Моментът е подходящ и за планиране на лятната почивка.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА МАЙ

Рак

Новата седмица ще ви подари сериозни постижения в служебен план. Няма да има пречка, която да ви препъне или спре по пътя ви. Единственото правило, което трябва спазвате е да не се възгордявате. На един по-късен етап ще имате нужда от помощта на хората, които стоят по- ниско от вас в служебната йерархия. Бъдете внимателни във финансово отношение и не си позволявайте да пръскате много пари за щяло и нещяло. Седмицата е благоприятна за възстановяване на отношения с роднини и приятели. Самотните представители на знака ги очаква романтична среща.

Лъв

През новата седмица всички ваши планове и желания ще се изпълнят и дори ще надминат очакванията ви. Не се ядосвайте, ако не съумеете да направите това, което ви е хрумнало в процеса на работа. Не си позволявайте да отменяте почивка със семейството ви или да работите по време на нея. Близките ви ще се почувстват пренебрегнати. За всичко си има време. Повярвайте в добрите си идеи, свързани с личния ви живот и ще си гарантирате дългосрочно щастие.

Дева

През новата седмица е добре да сте честни в разговорите - няма да загубите, напротив – ще повишите авторитета си в очите на близките и хора, с които работите. Някои задачи няма да търпят отлагане – имайте го предвид. Запазете за вторник и четвъртък най-важните неща. Въпреки натоварването ще успеете с всичко, но дисциплината трябва да е желязна. В края на седмицата ще ви се наложи да направите компромис в личните отношения. Колкото и да ви е неприятно, скоро ще разберете, че сте направили правилната стъпка.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама