Седмичен хороскоп за 11-17 ноември


Седмичен хороскоп за 11-17 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица ще се увеличат усилията ви за постигане на по-отговорно положение в работата. Няма за кога да отлагате важните стъпки в това отношение. Във вторник ще имате своите поводи да мислите, че пътят ви към успеха няма да е труден, но не позволявайте на заблуждението да вземе връх над разума. Сряда е добър ден за уреждането на лични отношения, както и за посещения при лекар. През почивните дни не ставайте роб на рутината и намерете дейност, която не сте извършвали досега.

Телец

През тази седмица е добре да се отнесете с повишено внимание към всичко, което се случва около и с вас. В никакъв случай не влизайте в тайни преговори, машинации и интриги, дори да ви обещават постигането на точно това, което желаете. В сряда е добре да направите сериозна финансова ревизия на средствата, с които разполагате. Звездите ви съветват да не харчите спестените до момента пари и да продължите да бъдете пестеливи.

Близнаци

В началото на седмицата ви очаква събитие, което ще ви даде възможност да промените живота си в по-добра посока. Във вторник и сряда не пренебрегвайте желанието на сърцето и се вслушайте в интуицията си - тази комбинация няма да ви подведе. В края на седмицата ще сте подвластни на емоциите. От вашия опит, мъдрост и майсторство в общуването и боравенето с информация ще зависи дали проявата на чувства ще е във ваша полза или вреда. В края на седмицата си подарете приятна почивка, съпроводена със спа процедури.

Рак

През тази седмица сферата, в която трябва да проявите максимална предпазливост, е финансовата сфера. Ако имате да връщате пари на ваш колега или приятел, изпълнете задължението си, тъй като в противен случай това може да коства отношенията ви. В края на периода очаквайте предложение за промяна – в мястото на работа или на местоживеенето. Опитайте се да потушите емоционалността на реакцията си, ако случилото се ви идва като гръм от ясно небе. Помнете, че утрото е по-мъдро от вечерта и внимателно обмислете ситуацията.

Лъв

През тази седмица всичко ще зависи само от вас, нивото на дисциплината и готовността ви за промяна. Имате шанс да постигнете много в служебно отношение. В средата на седмицата, ако почувствате, че изпадате в меланхолично настроение направете всичко, за да го превъзмогнете. Сега тъгата може да ви донесе сериозни загуби. През цялата седмица бъдете внимателни в отношенията си с колегите. Някои от вас имат идея за смяна на работата, но не е необходимо да разпространявате тази информация, особено ако не сте финализирали преговорите на новото място. През почивните дни е добре да гостувате на роднини.

Дева

Седмицата е благоприятна за провеждането на профилактични прегледи. През периода не започвайте нова връзка, особено ако обстоятелствата при запознанството са необичайни. Това важи за представителите на силния пол на знака.

Везни

Новата седмица няма да ви поднесе изненадващи събития. Сега може да си починете от забързаното ежедневие. За вас е настъпил период на заслужено спокойствие и се наслаждавайте на така стеклите се обстоятелства. В средата на периода ваш приятел ще има нужда от помощ. Ще ви е трудно да му откажете. Вие знаете най-добре как да постъпите. В края на седмицата и почивните дни ще имате скъпи моменти с любимите ви хора, които ще се превърнат в незабравими и прекрасни спомени.

Скорпион

През тази седмица ситуацията в работата ще става по-наситена и интересна. Ако нямате особено важни задачи за изпълнение, използвайте момента, за да помислите за въвеждането на иновативни методи на работа. За целия период важи препоръката да сте по-активни. Ходете повече пеша, все пак бъдете внимателни и не непознати и запустели места. В края на периода ще си припомните ваше любимо занимание. Нека то се превърне в новото ви хоби.

Стрелец

Това е седмица, в която е добре да поемете на път. Периодът предполага противопоставяне и конфликти със семейството. В същото време вашите приятели ще имат особено силна нужда от вас. Ще влезете в ролята на месия, от когото се очаква да анализира, насочва и помага развитието на другите. Не забравяйте за отговорността, която носи това начинание. В края на периода и през почивните дни се опитайте да отърсите от всичко негативно. Не таете обида и не мислете за отмъщение.

Козирог

През тази седмица, ако сте имали идеи за осъществяването на свой бизнес, сега е моментът да ги придвижите. Потърсете приятели и съмишленици. Не се знае кой с какво свое умение може да ви е полезен. В сряда е добър ден за купуване на техника. Почивните дни няма да са особено интересни. Не се впускайте в изясняване на отношенията с ваши роднини. Замислете до колко реално участвате в изпълнението на домашните задължения.

Водолей

Това е седмица, в която ще трябва да активизирате ресурсите си, за да постигнете поставените цели. Нищо не се получава даром - не го забравяйте. Резултатите ще надминат очакванията ви, така че не пестете сили. В сряда ще научите добра новина. В края на седмицата може да очаквате промяна в плановете. Бъдете готови за промяна. От нея ще зависи как и с кого ще прекарате почивните дни.

Риби

През тази седмица ще имате сили да наваксате много от пропуснатото. Енергията ви ще е на висота, благодарение на вашите усилия за здравословен начин на живот. Ако сте от тези, които още не са започнали - не губете време. Зеленчуците ще се отразят много добре на тонуса, а и на фигурата ви. В средата на периода очаквайте признание. В края на седмицата може да получите покана за гостуване. Почивните дни измислете нова дестинация за посещение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама