Седмичен хороскоп за 11-17 септември


Седмичен хороскоп за 11-17 септември
Снимка: iStock/Guliver

Нова седмица - нова любов. Поне за две от зодиите в седмичния хороскоп от 11 до 17 септември. Какви изненади още ни очакват, вижте според зодията си.

Овен

През тази седмица разчитайте само на себе си. Трудно ще бъде да се справите с всичко сами, затова още от понеделник започнете с най-важните задачи. Така с течение на времето напрежението ще намалява. В личен план може да има цупене от страна на половинката ви. Опитайте се да включите партньора си в дейността, за да разбере за какво става въпрос и или да ви помогне, или да ви разбере.


Телец

Седмицата е подходяща за смяна на имиджа и грижа за външния вид. Сега може да направите нещо по-смело с външността си. Същото се отнася и до начина ви на обличане. Не се колебайте да смените стила и да оцветите дрехите в по-ярки краски. Ако така се чувствате добре не позволявайте на никого да ви засегне със скептицизма си.


Близнаци

Общуването на всички нива ще бъде тайната на успеха ви през целия период. Не си позволявайте да подценявате никого. Уменията и знанията дори на най-незначителния за вас човек може да се окажат решаващи, а вие постигнете повече именно благодарение на тази помощ. У дома ще трябва да проявите повече дипломатичност и да се опитате да не сте този, който говори най-много. Опитайте се да изслушате докрай близките си хора. Сега те имат нужда от това повече от всякога.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама