Седмичен хороскоп за 12-18 март


Седмичен хороскоп за 12-18 март
Снимка: iStock/Guliver

Вижте какво ви очаква тази седмица според астрологията.

Овен

През тази седмица най-доброто, което може да направите за себе си е да се разнообразите всекидневието си. Не се пазете от работа. Колкото повече нови методи и инициативи въведете в служебно отношение, толкова по-добре ще се чувствате, а и резултатите скоро ще ви изненадат приятно. В личен план смяната на стила на поведение също ще има единствено положителни страни, така че действайте смело. Ако сте обещали, че промените нещо от себе си пред половинката ви, не си мислете, че може да отложите изпълнението му във времето. Ще ви струва доста скъпо.

Телец

През тази седмица ще се наложи да дадете отговори на някои въпроси пред партньора ви. От много време тя или той чакат тази информация. Ако не сте сигурни в избора си – това също може да се счете за вид отговор. Опитайте се да си представите последиците от всички варианти, за да не се изненадате от резултата. Седмицата е благоприятна за профилактични прегледи. Ако нещо ви тревожи не чакайте да мине време, за да посетите специалист.

Близнаци

В близко бъдеще ви очакват промени в личния живот. Затова е добре да се подготвите още от сега. Ако смятате да направите освежаващ ремонт у дома бъдете готови да изникне необходимостта от допълнителни дейности. Не разчитайте само на своите сили. Най-добре се посъветвайте със специалист. Може да ви излезе по-скъпо, но със сигурност ще получите повече качество. В противен случай може да загубите много време, а и средства.

Рак

Тази седмица може да имате изненадваща командировка. Подгответе си от рано багаж и не оставяйте недовършена работа, за да може да реагирате навреме на пътуването. Посещението ви в друг град ще ви даде възможност да се запознаете с новото място. Може да завържете ценни приятелства там. В личен план ви очаква спокойствие, така че обсъдете с партньора ви важните аспекти във връзката ви, за да продължите напред.

Лъв

Нечие отсъствие ще промени обичайната ситуация в работата. Имайте предвид, че трябва да се наваксва и на първо време забравете за перфекционизма. В живота винаги има баланс, така че забавянето сега със сигурност ще бъде наваксано в един по-късен етап. Затова не бива да се ядосвате ако не намирате време за всичко. Паниката може да доведе до излишно изнервяне, което да влоши отношенията ви и с партньора, а не си заслужава да платите подобна цена.

Дева

Обстоятелствата през новата седмица ще ви накарат сами да предприемете някои промени в живота ви. Сами ще разберете, че за вас е по-добре да се измъкнете от досегашните рамки. Многото говорене също няма да свърши работа. Дошло е време за действие. Дайте си известно време за размисъл, но нека то по-скоро има ефекта на трамплин, а не забавящо действие. В края на седмицата може да се наложи да пътувате до свои роднини. Имайте го предвид, за да не поемате други ангажименти през уикенда.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама