Седмичен хороскоп за 13-19 ноември


Седмичен хороскоп за 13-19 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица във връзката ви на преден план може да се възродят проблеми, които сте смятали да приключени. Явно това не е така. Положете усилие да решите въпроса веднъж за винаги. Важно е да не допускате намесата на трети лица в обсъждането. Това ще покаже неуважение към партньора ви и ситуацията може да се задълбочи в отрицателна посока. Освен това не давайте празни обещания, това само ще ви натовари допълнително. Сега имате нужда да се разтоварвате от тежестта, а не да трупате нови проблеми.

Телец

През тази седмица партньорът ви може да настоява за повече място и роля в живота ви. Много е важно преди да реагирате да помислите добре какво точно искате и да не действате от инат. Възможно е да се чувствате притиснати, но ако връзката ви е дълготрайна е съвсем нормално другата страна да иска повече. В здравословно отношение е добре да помислите да промяна на храненето, особено ако напоследък усещате, че не може да изпълнявате някои действия с лекота, както преди. Не се впускайте в изтощителни физически действия.

Близнаци

Тази седмица ви огромна доза общуване, толкова много, че дори на вас ще ви дойде в повече в един момент. Музиката може да ви бъде от помощ, доколкото ситуацията позволява да бъдете със слушалки в ушите по време на важна среща. Служебните ангажименти ще са прекалено отговорни, за да имате време за вечерни срещи с приятели. Предупредете ги, за да няма обидени и оставете на тях избора как да наваксате загубеното време, като планирате парти, но за другата седмица.

Рак

През тази седмица картите ще се свалят на масата. Не очаквайте големи сътресения. За повечето от тях сте били подготвени. Важното е да заемете разумна позиция. Пълното удовлетворение е химера, така че не се захващайте в преследването на перфекционизма, но и не правете компромиси, водени от силни чувства и надежда, че някои неща ще се променят. Вероятността това да се случи, особено ако става въпрос за качества от характера на друг човек, е малко вероятна. В здравословно отношение помислете дали не сте пропуснали някои профилактични прегледи и не ги отлагайте, за да сте спокойни за здравето си.

Лъв

В началото на седмицата ще получите добра новина. Ще бъдете компенсирани в област, в която през последните седмици, че и месеци сте търпели загуби. Не се учудвайте, че прекалено спокойно приемате нещата. Просто сте помъдрели и така трябва да бъде. Намирате се в период, в който отчитате някои свои грешки, но все пак не бъдете прекалено критични към себе си. Сега заслужавате една хубава почивка. Може да помечтаете, да набележите следващите си планове, но по-добре те да станат след новогодишните празници.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама