Седмичен хороскоп за 14-20 август


Седмичен хороскоп за 14-20 август
Снимка: iStock/Guliver

Нова седмица - нов късмет. Тази седмица зодиите ще бъдат изключително натоварени от работни ангажименти... а тези, които са на морето - отново ще трябва да се занимават с работни дела по време на почивката си.

Ето какво ви чака според зодията:

Овен

Още в първия ден от новата седмица може да получите интересно и примамливо бизнес предложение. Това ще бъде свързано с ваше запознанство с точните хора в най-подходящия момент. Докато през изминалите дни бяхте прекалено фокусирани върху детайлите, сега ще мое да се заемете с по-мащабна дейност и просто да изкажете талантите си на глас. В средата на периода има вероятност да приключите с въпрос, който ви е тормозил дълго време. В петък напълно заслужено отпразнувайте победите. Почивните дни бъдете търпеливи с близките си, когато сте на различно мнение. Не разваляйте хубавата седмица със семейни кавги-нямате нужда от тях.

Телец

През тази седмица ще имате нужда от повече свобода в работно ви поле, а и в личното ви пространство. Предупредете половинката си за това ваше желание. Не се спирайте да реализирате всяка по-интересна бизнес идея, която ви хрумне. В сряда не отлагайте никакви делови срещи, колкото и натоварен да е графикът ви. В четвъртък отделете време и внимание за ваш приятел, с когото не сте виждали от дълго време. По-добре да не променяте плановете си в този ден. В края на седмицата ще бъдете изцяло потопени в работа, която ще изисква от вас повече инициативност и творчество. В петък можете да получите покана от интересен човек - заслужава си да приемете.

Близнаци

През тази седмица е добре да правите всичко по-обмислено и да отделяте повече време за размисъл преди да предприемете някаква крачка. Не се решавайте на всичко, за да постигнете желаната цел. Парадоксът сега ще бъде такъв, че колкото по-малко усилие сте вложили, толкова по-бързо ще се реализират всички планове. В средата на периода очаквайте печалба или интересно бизнес предложение. Петък ще е ден за командировка, кратко пътуване с приятели и нови познати. През уикенда задължително променете обстановката, само така ще може да си починете качествено.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама