Седмичен хороскоп за 16-22 април


Седмичен хороскоп за 16-22 април

Прочетете какво очаква всяка зодия тази седмица.

Овен

През тази седмица насочете усилията съм служебната сфера. Това е мястото, където ще постигате успех и ще ви върви като по вода. За онези от вас, които чакат повишени – сега е моментът да си го поискат. В личен план подхождайте творчески за решаването на проблемите. Най-добре е да не търсите под вола теле и да не задълбочавате проблеми, които се причисляват към „белите кахъри”. През почивните дни може да получите приятна изненада от ваш роднина. Не подминавайте случилото се с гола благодарност. Помислете какво бихте могли да направите за този човек.

Телец

В личен план нещата са в застой и доста отдавна искате да промените това. Ще трябва да започнете от себе си. За да се чувствате добре в „кожата” си е добре да се погрижите за тялото си. Сега е чудесен момент за пречистваща диета, но без да лишавате организма си от ценни вещества. Намерете време за повече движение и удължете прибирането към дома, като се разхождате повече. В работата не се колебайте да сте инициатори, но бъдете готови това да допринесе за натоварването ви, а вероятно и за възлагането на повече отговорности към вас.

Близнаци

Седмицата ще ви подскаже вярното решение на проблем, само ако сте готови да го чуете. Колкото повече си затваряте очите за някои неща, толкова повече ще се отдалечавате от щастливата развръзка. Както всяко нещо и равносметките имат своите положителни страни. Не зацикляйте на грешките. Важното е да оставите товара от неуспехите в миналото. Сега имате шанс да започнете начисто. В новото ви начинание партньорът ви ще ви подкрепя напълно, а това е немалко предимство.

Рак

През тази седмица обърнете внимание на здравето си. Не пренебрегвайте болката, а потърсете специалист навреме. Изпълнявайте стриктно препоръките на специалистите. Ако е необходимо си вземете почивка, за да възстановите силите си. Семейството ви ще е до вас и ще се чувствате обгрижени във всеки един момент. Творческите натури ще имат необикновено вдъхновение, което ще им помогне да създадат своите шедьоври.

Лъв

През тази седмица оставете лидерството в семейството на вашия партньор. Ще разберете колко е приятно да не сте винаги вие които движите нещата и взимате важните решения. Може да имате пълно доверие на половинката ви, така че не мислете, че без вас всичко ще пропадне. Някои представители на знака ще имат шанса да сменят не само местоработата си, но и да се издигнат в служебно положение. Не забравяйте, че Съдбата обича смелите.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама