Седмичен хороскоп за 19-25 февруари


Седмичен хороскоп за 19-25 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица е добре да излезете от омагьосаният кръг, в който сте се поставили. Разширете контактите си, излизайте повече, посещавайте мероприятия, които до момента не са били в полезрението ви. Особено необходима ще е промяната в семейните отношения, където са се натрупали не малко въпроси за решаване. Най-добре направете това още в първите 2-3 дни от седмицата и не чакайте почивните дни. Здравето ви изисква повече дисциплина и грижи от ваша страна.

Телец

През тази седмица бъдещите проекти ще ви се струват много примамливи, но истината е, че не сте готови за тях или поне не и за реални действия. Водете се предимно от разума ви, който ще ви подсказва, че сега е време за внимателен анализ на ситуацията около вас. Пазете се от влизането в нечестна игра. Рискувате да загубите приятели, които с нищо не са заслужили пренебрежителното ви отношение. Почивните дни са подходящо време за физическо натоварване, благодарение на което да повдигнете общия ви тонус.

Близнаци

Тази седмица се пригответе за сериозни изпитания. Може да ви се стори, че всеки се е сетил да ви търси и натоварва с проблемите и работата си. Хубавото е, че няма да ви бъде безинтересно и всичко ще бъде истинско забавление за вас. Дори самите вие може да вдигате летвата на възможностите си. Не прекалявайте с натоварването и си осигурявайте достатъчно часове сън и почивка особено от сряда нататък. Ако не искате да бъдете търсени през почивните дни ще се наложи да изключите телефона си.

Рак

Тази седмица ще въздаде необходимото правосъдие. Много неща ще застанат на мястото си, макар първоначално да не изглежда така. Ще имате динамични дни, особено в началото на седмицата, когато ще се наложи да носите две дини под една мишница. Усилията ви обаче ще бъдат възнаградени и много скоро ще се наслаждавате на плодовете на труда ви. В личен план ще се чувствате обичани и обгрижвани.

Вижте хороскопа за останалите зодии ТУК 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама