Седмичен хороскоп за 19-25 юни


Седмичен хороскоп за 19-25 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица най-близкият ви приятел ще бъде интуицията ви. Не пренебрегвайте сигналите на подсъзнанието и не се оставяйте само на желанието да получите да ви води. Не винаги това, което искаме е най-доброто или подходящото за нас, дори напротив. Не се страхувайте да не получите, всъщност може да си направите страхотна услуга, като се лишите от това. Във вторник и сряда бъдете по-внимателни към здравето си, променливото време може да ви изиграе лоша шега. Алкохолът няма да е ваш добър приятел в петък вечер, така че изберете друг начин за разпускане. През почивните дни може да се посветите на интелектуална дейност, която да ви покаже, че има по-висши страни на живота.

Телец

На преден план излизат въпросите ,свързани със семейството. Продължителната връзка ще иска своето утвърждаване. Ако партньорът ви е това, което сте търсили не се бавете повече. И той има своите граници на търпение, а ви чака вече достатъчно време. Получили сте достатъчно доказателства за силата на чувствата от другата страна. Не прекалявайте. Вярно е, че винаги може да си измислите и други претенции, но рискувате да преминете границата. В крайна сметка това не е състезание. Бъдете сигурни, че от вас се чака само знак, за да бъдете още по-обожавани. Децата също искат своето внимание, така че се постарайте да им го дадете в качествено прекарване на времето, изпълнено с много доверие и общи дейности.

Близнаци

Сега не е време за промени. Преди лятната ваканция и отпуска затвърдете постигнатото. Върнете се назад да проверите за грешки или пропуски, които да поправите. Може дори да надграждате, но само ако е свързано с краткосрочна дейност. В личен план също не предприемайте крачки към новото или поне се ограничете към нещо, което със сигурност ще се случи за кратко време и няма да доведе до съществени промени в отношенията. Може да ви се струва, че всикчи са се вгледали във вас, но това е лоша илюзия. Останалите имат прекалено много задачи, за да се фиксират по начина, по който си го представяте. Бъдете волни като птици и си набавете всички малки удоволствия, които до момента сте си отказвали.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама