Седмичен хороскоп за 21-27 май


Седмичен хороскоп за 21-27 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През първите два дни от новата седмица ще имате достатъчно свобода да действате според вашите собствени правила. Ако в сряда от вас се изисква активност трябва да я проявите, за да не пропуснете важен шанс. В четвъртък и петък дейността, която ви очаква няма да ви натовари или поне ще ви умори приятно. В края на деня ще сте доволни от себе си. В събота и неделя се пазете от съмнителни предложения и слухове. Използвайте фантазията си, тогава тя ще е богата, за да направите времето незабравимо за половинката ви. Замислете се кога е била годишнината ви, за да не пропуснете някоя важна дата.

Телец

Това е седмица за наслада и спокойствие. Работата ви ще ви достави истинско удоволствие и дори ще релаксирате в офиса, но това носи риска да пропуснете някои нови събития около вас в служебната сфера. Вторник е подходящ ден за представяне на дори прекалено напредничави идеи. Просто тогава всички ще ви харесват. В сряда  ви предстоят важни преговори. До такива може да се стигне дори без да са планирани. В четвъртък ще представяте дизайнерски проект, заложете на синия цвят. През някой от почивните дни задължително се разходете без посока, просто да се отърсите от насъбраната през седмица умора.

Близнаци

През тази седмица рутината и отегчението ще насочи уменията ви към разкриване на нови хоризонти. Във вторник и сряда не се притеснявайте да опитате нещо ново, отворени сте към всичко и това вече е половината успех, тъй като малко хора ще вярват, че сте способни да промените насоката си на действие, особено в работата. В четвъртък просто нищо няма да се случва, без да ви е скучно, а само – спокойно. В петък не търсете активно занимание, просто се оставете на течението на деня. През почивните дни  ще настъпи пробуждане.  Запишете всяка своя идея, защото ще са безценни и ще ви дадат възможност за едно ново начало.

Рак

През тази седмица вероятно ще сте най-веселият и жизнерадостен представител на зодиака в понеделник. Във вторник чарът ви ще пленява и с лекота ще постигате целите си. В сряда ще ви се наложи да се поизпотите, а в четвъртък ще трябва да отговаряте за ваша постъпка, която сте скрили от партньора си. Възможно е да имате и проблеми заради поведението на детето ви. Петък  ще премине леко. В събота и неделя най-добре ще ви се отдават малките дейности, за които до сега не ви е останало време. Сериозните неща тогава няма да са на дневен ред.

Лъв

Това е седмица за посещение на творчески събития и създаване на красота. Освободете фантазията си и не се притеснявайте да изразявате напиращите във вас емоции. Белият цвят ще ви помогне в това. В сряда ако се занимавате с изобразително изкуство днес ще създадете една от най-революционните си творби. Работете с размах, не се колебайте да демонстрирате самочувствие. Последните дни от седмицата ще са силния ви период. Той обаче не е предназначен за активна работа, а за равносметка. Може и да се отдадете на заслужена почивка, за всеки случай дръжте до себе си „оръдията“ на труда ви.

Дева

Тази седмица може да ви се стори прекалено мотонна и еднообразна. Това, обаче, което трябва да направите, за я го разнообразите може да го измислите само и единствено вие. В средата на периода на преден план ще излязат организаторските ви качества. В петък смело раздавайте задачи и наставления, всички ще се съобразяват с вас. През почивните дни умората ще напомни за себе си. Ще ви се иска да се скриете в миша дупка. Някои от обкръжението ви, обаче ще очакват от вас да проявите активност на ниво.

Везни

Това е седмица, в която най-добре за вас ще бъде да се отпуснете и да не мислите за нищо. Понякога съдбата сама ни предлага развръзката, при това - добра. В сряда и четвъртък ще усетите пробуждане. Опитайте се да запомните това, което ви е довело до съответното състояние, за да може по-често да прибягвайте до този „спасителен“ вариант. В петък ако не сте сигурни в чувствата си, насочете енергията си в дейност, която ви носи признание и със сигурност няма да съжалявате за действията си. През уикенда  може да усетите досада от всичко, което сте правили до сега, затова не се колебайте да опитвате нови неща с нови хора. Разширете хоризонта си.

Скорпион

Това е седмица, в която да се доверите на интуицията ви. Тръгнете в посоката, в която ви води сърцето. Дните вторник и сряда ще бъдат като бяло поле върху, което смело може да начертаете плановете си. За повече късмет изберете белия цвят в облеклото си. Четвъртък и петък използвайте деня за активно общуване и срещи с хората, с които искате да работите. Внимателно записвайте всичко, дори най-малкия детайл. В бъдеще всичко, казано тогава ще ви бъде от полза. През почивните дни, докато останалите са по-отпуснати вие продължавайте в посоката, която сте поели в началото на седмицата. Действайте тихо и незабележимо за грандиозни резултати.

Стрелец

Това е седмица за прошка. Няма нищо по-благородно от това. Във вторник и сряда в работата очаквайте интриги от страна на ваш колега, който до скоро се е борил за симпатиите ви. За да се спасите от всичко това за четвъртък и петък съвсем спокойно може да си измислите семеен ангажимент, заради, който да си останете у дома. През почивните дни енергията напълно ще хармонизира с вашата. Лесно ще убедите брачния си партньор, относно ваше желание, с което той дълг време не се е съгласявал. За да бъдете по-убедителни представете идеята си, изпълнена в червено.

Козирог

Това е седмица за интересни предизвикателства за вас, свързани с личния ви живот и кръга от най-близките ви приятели. Във вторник може да научите неприятна новина, която да ви извади от равновесие за известно време. Имате право на това, оставете времето да ви успокои. В сряда и четвъртък се потопете  в работата си, за да не мислите за личните проблеми, които ви измъчват. Сега и без това не може да намерите добро решение. Петък ще покаже разрешението им. Просто изчакайте. Почивните дни ще ви  донесат така, очакваното спокойствие и душевен мир. Половинката ви може да ви изненада с чакана новина.

Водолей

Това е седмица, в която да проявите сериозна активност. Във вторник и сряда пак най-добре ще бъде да оставите плановете, свързани с личния живот за втората част от деня, а през първата да приключите служебните си задължения. В четвъртък помислете, кое е наистина важно за вас, защото какво си пожелаете днес – то ще се случи. И разбира се – внимавайте какво си пожелавате. Петък не обещава особени събития, ще имате рутинни задачи и може би ще ви се стори скучно. Никой обаче не е виновен за това, така че внимавайте да не изразите раздразнението си срещу невинен човек от обкръжението ви, най-вече през почивните дни.

Риби

Първите дни от новата седмица може да ви доведат до апатия. Във вторник и сряда събития около вас така или иначе няма да има, така че спокойно може да се отпуснете и да си насрочите срещи с ваши приятели, с които все по-често се разминавате напоследък. Четвъртък ще ви завърти във вихъра на много и значими събития. Понякога ще ви се струва, че от вас нищо не зависи и ще имате желанието да се пуснете по течението. Това, обаче не е така, просто се мобилизирайте. Почивните дни  ще ви донесат очакван покой. Бъдете нащрек, не изпускайте нищо, от това, което се случва около вас. Активни действия, обаче, от ваша страна не се изискват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама