Седмичен хороскоп за 24-30 декември


Седмичен хороскоп за 24-30 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Празничната седмица може да ви се стори суетна и изтощителна, но затова пък ще ви даде възможност да обсъдите много неща. В понеделник се опитайте да не пилеете емоциите си, като по този начин си усложнявате живота. Във вторник се вгледайте в текущите събития и те ще ви показват дали се движите правилно към своите цели, или е необходимо бързо да промените нещо. Четвъртък и петък ще трябва да положите усилия да бъдете по-търпеливи и внимателни с близките си. 

Телец

През празничната седмица ще ви бъде даден шанс за сериозна придобивка, но тя няма да падне от небето. По-скоро ще стои някъде за където , за да стигнете ще трябва да положите не малко усилия. В понеделник и вторник не си мислете да не спазвате правилата. Оптимизмът е възможно да ви дойде в повече в четвъртък, но не му се отдавайте изцяло. Оставете това за втората половина на петък, но имайте едно наум за извънредни задачи. Ако обстоятелствата ви го позволяват прекарайте почивните дни с изключен телефон, без Интернет и с повече истинско общуване.

Близнаци

Тази седмица ще ви дари с много приятни изненади, добри новини и интересни възможности в личен план. Важното е да не си позволявате да държите сметка на никого. Ако нещо не ви е ясно ще трябва да изчакате до сряда, когато всичко ще се изясни изцяло. Четвъртък и петък може да решите въпрос, свързан с дома, който значително ще улесни битието ви. Събота и неделя ще трябва да останете у дома и да се довършите това, за което Съдбата така мило ви помогна.

Рак

В празничната седмица следвайте убежденията си и морала и няма да сгрешите. Вторник и и сряда може да постигнете повече отколкото сте предполагали единствено благодарение на това да уцелите точния момент, за да реагирате навреме на казана реплика. В четвъртък си починете от това напрежение, като се потопите в рутинна работа. Петък може да ви потопи в някои семейни въпроси за разплитане, но няма как. Само вашето сърце може да намери верния отговор. Почивните дни посветете на преговори в избягване на войната, защото в студените дни е хубаво да има кой да ви топли.

Лъв

Празничната седмица може да ви завари в странно настроение, което още в понеделник трябва да се опитате да регулирате и да определите от коя страна на нещата стоите – оптимизма или песимизма. Във вторник бъдете от кротките, защото всяка друга позиция може да ви изложи на риск. Не съжалявайте за въздържаността, защото само ще спечелите от нея. В четвъртък обаче ще трябва да сте самата невинност и толерантност, за да може да планирате петъчния ден по ваш вкус. В събота и неделя не превишавайте възможностите си, за да няма отрицателни последици за тялото ви.

Дева

В празничната седмица ще са необходими повече предпазливост и чувствителност в общуването с колегите и близките. Във вторник ще ви е трудно да потиснете своите чувства, симпатии, антипатии. Така те може да повлияят на нагласата, стимулите и целите ви. В сряда и четвъртък може да ви бъде наложено да започнете ново дело. Напълно сте способни да се справите със задачата. В петък ще разберете, че понякога животът изисква промени. През почивните дни най-доброто, което може да направите за себе си е да не си отказвате нищо, но и да се вглеждате в случващото се и знаците. В никакъв случай не се захващайте за работа, ако обстоятелствата се стичат по благоприятен начин.

Коледа

Везни

Празничната седмица може да ви зарадва с положителни промени в личния ви живот. Удобен момент за договаряне на условия е сряда – настоявайте на своето, но приемете и някое от желанията на отсрещната страна. Четвъртък и петък са подходящи дни за организирането на събитие, както и за закупуването на аксесоари за него. Събота и неделя е добре да се откъснете от желанията си, за да разгледате ситуацията извън вашата позиция. Това ще е само във ваша полза, за да подобрите отношенията в семейството ви.

Скорпион

Посветете седмицата на грижата за вас и вашето здраве. Намалете порциите наполовина и започнете постепенна промяна в начина ви на хранене, движение и мислене, защото то също е важно. Четвъртък може да ви изненада с новина, която да доведе до сериозни промени в начина ви на живот или досегашния график на задълженията ви. Ще трябва да си наложите да сте по-спокойни в последния работен ден. Плановете ви може да претърпят промени през почивните дни. Ядосването няма да ви помогне да ги приемете по лесно, а ако се замислите, те съвсем не са толкова лоши.

Стрелец

През тази седмица посветете времето си на спокойствието. Не насилвайте събитията, а се потопете в празничната атмосфера. В четвъртък и петък не изисквайте от околните невъзможното, една настойчивост може само да налее ненужно масло в огъня. През почивните дни посветете част от времето на домашни дела. Някои новини ще ви тласкат към промени и изясняване на подробности, но не задълбавайте прекалено.

Козирог

Тази седмица е добро време да се заемете с изучаването на чужд опит или да се възползвате от него. В последния работен ден близки и хора, които чакат вашето внимание. Не позволявайте на съмненията и ревността да развалят празниците ви. Опитайте се да прекарате празничните дни по ваше собствено усмотрение, но и не пропускайте благоприятния момент да направите нещо полезно за себе си и за дома, в който живеете и за хората, които обичате.

Водолей

През тази седмица отделяйте основно внимание на детайлите, премахнете безпорядъка, подредете всичко, което има нужда от повече ред. Четвъртък е добър ден за диети, разтоварване, козметични процедури. В петък в отношенията ви с близките може да изплуват сериозни теми. Затова през почивните дни ако ви се наложи да комуникирате ще ви е трудно да съгласувате интересите. Проявете повече грижа към околните и отложете вземането на важни решения за по-добри моменти.

Риби

През тази седмица нуждата ви от внимание ще бъде толкова изострена, че рискувате да се държите като дете. Сега, обаче е време за взаимност. Ако не може да дадете на другите, това което искате от тях, най-добре не казвайте нищо. В четвъртък и петък ще трябва да се занимаете с повече лични проблеми, които сте чакали да се разминат от само себе си. Опитайте се да се поставите от другата страна на нещата, така ще спечелите и вие. През тази дни потискайте притока на адреналин или му дайте воля във физически израз като спорт и активни разходки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама