Седмичен хороскоп за 24-30 юли


Седмичен хороскоп за 24-30 юли
Снимка: iStock/Guliver

Новата седмица ще ни зарадва с много вълнуващи и неочаквани събития, които могат да променят живота ни. Ето какво ни чака през новата седмица според зодиите:

Овен

През тази седмица бъдете по-благосклонни към себе си. Седмицата е подходяща за започването на нови дейности, първи опити в непознати за вас сфери. Не си поставяйте прекалено високо летвата. Търпението, последователността и умерената увереност ще ви водят в правилната посока. В средата на периода може да се появят събития, които да ви разколебаят. Само това ще е основната им цел, така че отговорете с усилено противодействие. В края на периода бъдете готови за неочаквано пътуване.

Телец

Тази седмица може да бъдете себе си повече, от когато и да било. Дано имате късмета да сте в почивка и в най-добрия случай на морето. Евтините забавления няма да ви доставят кой знае какво удоволствие, така че заложете на тихите разходки в спокойните часове. Очаква ви интересна среща с вас самите. Не бързайте да огласявате резултатите от нея дори и най-близките си хора. Възможно е да останете неразбрани и това да ви натъжи или хвърли в смут. В края на периода се опитайте да се разведрите и да направите повече неща само са себе си.

Близнаци

Очаква ви една седмица, изпълнена с непредвидими събития. Точно когато си помислите, че нещата са се подредили и сте в очакване на резултата може да се появят изненадващи фактори. Опитайте се да ги обърнете във ваша полза. В никакъв случай не се подавайте на паниката. Напълно способности сте да се адаптирате към всяка новост, при това с минимални усилия от ваша страна. Почивните дни прекарайте извън града, най-добре в планината.

Рак

През тази седмица вниманието към вас ще е повишено. Ще привличате всякакви личности и някои от тях ще са ви неприятни и досадни. Но само на пръв поглед. Не бързайте да бъдете прекалено резки в общуването, защото с времето някои неща може да се променят. Сега ви се струва, че всичко ви е ясно, но всъщност не е точно така. Ако сте на морето бъдете внимателни при плуване и не се отдалечавайте прекалено от брега. Това важи и в преносен смисъл. Дайте време на себе си и на другите, за да покажат най-доброто от себе си.

Лъв

Мнозина от вас са рожденици и може да потънат в тъжни равносметки. Не забравяйте, че най-доброто тепърва предстои и не гледайте през лупа неуспехите си. Често именно те ни водят по пътя напред така, както нищо друго не би могло. На хоризонта ще се появи нова цел и интересно занимание. Отдайте му се с много страст и любопитство и то ще промени живота ви към добро.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама