Седмичен хороскоп за 29 октомври - 4 ноември


Седмичен хороскоп за 29 октомври - 4 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не бъдете прекалено взискателни към себе си. Очаква ви сериозна активност и дори напрежение, което придружено с критика, няма да ви е лесно да преодолеете. Направете си график с почивките и го спазвайте стриктно. Потърсете отдушник в работните дни. Ако досегашните методи не помагат, потърсете други начини за разтуха.

Телец

Очаква ви седмица на открития. Това може да са нови неща за вас и близките ви, които ще променят мирогледа ви. Не забравяйте, че кризата не винаги е нещо лошо, напротив - тя е двигател към разкриването на нови възможности. В работата не се колебайте да бъдете иноватори. Изправете се очи в очи със страховете си и ще видите как те ще отстъпят.

Близнаци

Тази седмица изведете общуването в семейството на преден план. Неизказаните неща няма да ви дадат очакваното успокоение. Важното е да намерите необходимите думи и да изкажете мислите си така, че да не нараните някого. Не бъдете съдници и се опитайте да се поставите на мястото на другите.

Рак

Тази седмица ще мислите, че работата няма край. Истината е, че сте в средата на един от най-плодотворните периоди в живота си и усилията, които полагате сега, ще са солидната основа на бъдещето ви. Това, от което имате нужда, е повече сън и спокойствие. Една-две мили думи към половинката ви ще направят чудеса за връзката ви.

Лъв

Тази седмица ще забележите промяна у себе си. Това са първите признаци на вашето помъдряване. Важното е да не развалите нещата с прекалена нервност или прекалено самочувствие. Тези две неща може да ви върнат назад и да сринат авторитета ви. А сега имате нужда от това да сте на висота.

Дева

Тази седмица потърсете в себе си всички онези мънички неща, които ви вдъхновяват. Не мислете за заплатено, понякога то е относително нещо. Сега имате шанса да изградите авторитет на личност, на която може да се разчита. В личен план не насилвайте развитието на връзката си. Нещата ще се случат, когато и двамата сте готови за тях.

Везни

Тази седмица е добре да предприемете някои сериозни крачки, свързани с бъдещето ви и съвсем не е задължително да ги споделяте, с когото и да било. Действайте самостоятелно – сега това е залог за вашия успех. Добре ще е да си водите дневник на фактите и дейностите, тъй като съществува вероятност да забравите важни моменти, от които ще зависи развитието на ситуацията.

Скорпион

Тази седмица не предприемайте промени в личния живот, ако искате за запазите това, което имате. Ако положението е нетърпимо – режете, но и бъдете готови за последиците. Най-важното е да не съжалявате за стореното, щом сте били убедени в мотивите си. Бъдете себе си, за да се чувствате добре в кожата си.

Стрелец

Тази седмица ще се развие според това как гледате на живота. Повечето усмивки ще привлекат същото към вас. Колкото и банално да звучи, каквото мислим – това и привличаме. Потърсете хубавото около вас и го отбележете. Не е трудно, а последиците ще са повече от прекрасни.

Козирог

Тази седмица ще премине под знака на преговори и срещи. Заложете на комуникацията с чуждестранните партньори - именно там ви очаква най-големият успех. Сега не е време за скромност и проява на задръжки. Желанието ви за устрем ще бъде възнаградено. В личен план ви очакват приятни новини и изненади в края на периода.

Водолей

Това е седмица, в която ще имате възможността да разширите деловите си контакти. Опитайте се да установите контакт с колкото се може повече хора. Не се знае откъде "ще изскочи заекът". В средата на седмицата ви очаква добра новина, свързана със семейството ви. Тя може да бъде нова възможност за подобряване на социалния ви статус.

Риби

Тази седмица не пропускайте списъка със задачи. Някои от тях са неотложни. Заемете с тях още в началото на периода. Важен аспект, за който не трябва да правите компромиси, е сънят ви. Физическото ви състояние изисква повече движение. Опитайте се да намерите повече време за гимнастика. Дори 10 минути могат значително да подобрят тонуса ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама