Седмичен хороскоп за 3-8 януари


Седмичен хороскоп за 3-8 януари
Снимка: Thinkstock/Guliver

Овен

През тази седмица ще трябва да се спуснете в реалния свят. Ако се забравите идеята за скорошните празници ще разберете дори, че по-бързо ви се иска да се върнете към работния ритъм и реалния живот. С този заряд ще започне Новата ви година, което е прекрасно. Бъдете по-прагматични и не се засягайте от критики. В личния живот е добре да се въздържите от активни действия и крайно изразяване на мнение. Замайването от празниците все още ще пречи на ясната преценка и желанията ще замъгляват съзнанието. Въздържайте се от критика и претенции към половинката ви. Последният работен ден ще ви изненада приятно с неочаквано сбъдване на ваше желание, за което дори сте били забравили. През уикенда не правете непоискано добро.

Телец

През първия ден на новата седмица се подгответе добре за началото на новия работен период. Дори другите да са настроени отпускарски или празнично вие здраво трябва да стъпите на педала. Ще имате шанса да заемете, наскоро освободена ниша. Важно е да положите усилия да се вместите, тъй като успехът ви сега, до голяма степен ще гарантира по-спокойното развитие на нещата през годината. През втората половина на седмицата не отказвайте помощ на ваш приятел, дори това да развали ваши планове. Ще може да наваксате загубеното време за забавление, но загубеното доверие – не. В края на седмицата намерете време, за да имате досег с изкуството.

Близнаци

Още през първата седмица на Новата година ще може да похвалите със завидна работоспособност. За съжаление няма да може да реализирате замисленото, тъй като не всички са на вашата вълна в момента. Затова най-добре се фокусирайте върху личните ви отношения. Постарайте се да няма неизяснени въпроси между вас. Сега е добро време да планирате бъдещите си почивки и мероприятия. Ако планирате по-сериозни неща, като брак или дете, не може да става въпрос за неясно или поведение от типа „аз ще си действам по моему, пък после ще го мисля.“ Втората част от седмицата ще има опит за завръщане на празничното настроение с много купони и веселие, но ще е добре да намалите темпото, за да пощадите организма си. Дайте му повече сън.

За ВСИЧКИ ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама