Седмичен хороскоп за 6 - 12 януари


Седмичен хороскоп за 6 - 12 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Най-доброто, което може да направите за себе си през тази седмица, е да се погрижите за здравето си. Започнете с промяна на хранителния режим. Организмът ви е претоварен след празниците. Ако промяната в храненето ви кара да се чувствате уморени, не бързайте с физическите натоварвания. Но имайте предвид, че те ще спомогнат за това да се почувствате добре, когато укрепнете. Най-добре изключете алкохола, особено ако сте прекалили с него в празничните дни. През почивните дни не пренебрегвайте желанията на останалата част от семейството. Прекарайте поне единия ден заедно в съвместни дейности.

Телец

Седмицата може да подложи на изпитание дисциплината ви. Ще ви е трудно да се включите веднага в обичайния си ритъм. Първите дни посветете на планиране и изготвяне на график. Внимавайте да не ви проличи прекалено, че не сте във форма. В сряда вече ще трябва да се опитате да не изоставате от общия ритъм. В петък ще се появи спешна задача за решаване. През почивните дни може да се наложи да наваксате пропуснатото в работата.

Близнаци

През тази седмица най-добре не се опълчвайте срещу общоустановените правила и общественото мнение. Опитайте се да бъдете по-тактични, не прекалявайте с емоционалността и се съобразете с интересите на другите. В сряда не вършете работата, с която не можете да се справите. В петък ще имате шанс да повярвате в себе си и да разкриете талантите си. През почивните дни отделете повече внимание на вашите близки и приятели. Избягвайте да оставате в компанията на неприятни хора.

Рак

През тази седмица ще са ви необходими повече дипломация и гъвкавост при вземане на решения. Не прекалявайте с проявата на авторитета ви особено пред хора, които не са ви достатъчно близки. Не забравяйте, че с добронамереност и възпитание може да ще постигнете много повече. През периода ще имате благоприятни моменти в личния ви живот. Някои представители на знака ще се впуснат в страстен романс с отлични перспективи. Ще се насладите на собственото си здраве и енергия. Обърнете внимание на малките неща, в тях може да откриете неподозирано удовлетворение.

Лъв

Тази седмица прекомерният патос и драматизиране на нещата може да ви изиграе лоша шега. Не се приемайте прекалено сериозно точно сега. В средата на периода събитията в личния ви живот ще ви позволят да се освободите от илюзорните идеи и безполезните идеали. Това ще бъде само във ваша полза и ще разберете колко много са ценни отношенията с партньора ви. През цялата седмица се опитайте да гледате на живота позитивно. През почивните дни избягвайте излишни задължения, не давайте обещания. Това са дни, в които единственото добро за вас ще бъде да си починете.

Дева

Настъпва благоприятен период за развитието на вашата креативност, иновативни идеи и методи. Това се отнася както за работата, така и за личния ви живот. Сряда не е добър ден за решаването на лични проблеми. В края на седмицата е добре да започнете изграждането на планове за близкото бъдеще. Петък ще трябва да се съсредоточите върху работата. През почивните дни не допускайте обикновен спор да премине в сериозен конфликт с вашите близки.

Везни

Опитайте се да подредите дейностите си през тази седмица, така че да можете не само да работите продуктивно, но и да имате моменти за отпускане. До средата на периода всички бизнес въпроси трябва да бъдат решени бързо, избягвайки ненужно колебание и размисъл. Петък може да се окаже ден на рутинна работа, когато ви очаква своеобразна почивка. В неделя се опитайте да избягвате кавги и спорове в семейството. Предпочетете да сте щастливи, вместо прави.

Скорпион

През тази седмица се очаква да увеличите активността си. Това се отнася най-вече до професионалната сфера. В личния живот е добре да се въздържате от крайни стъпки и взимането на решения - тази тактика ще ви донесе повече полза. В средата на седмицата бизнесът ви ще се подобри, благодарение на надеждни партньори. Спечелете доверието на началниците си и пред вас ще се отворят нови възможности. Петък е подходящ ден за пътувания, командировки и преместване.

Стрелец

През тази седмица е добре да се вгледате в себе си и да помислите какво искате. Каквото и да правите, не го правете само и единствено от чувство за дълг. В работата ще имате своя шанс за печалби, признание, уважение и разбиране. В края на седмицата не забравяйте, че любим човек се нуждае от грижи и внимание. Вероятно ще се наложи да му посветите почивните си дни, но не съжалявайте за доброто, което ще сторите.

Козирог

През тази седмица ще проявите изключителна амбициозност. Изглежда, че подсъзнателно сте готови за борба за надмощие. В сряда е добре съзнателно да промените както стратегията, така и тактиката, преди да влезете в конфликт с ваши близки. Действайте по-меко, бъдете по-добри, заменете гнева към милостта. Така ще бъде по-лесно за вас и другите. Поддържайки се в строгите граници на любезност и щедрост, можете да получите неочаквана облага или някакъв друг, не по-малко приятен подарък на съдбата.

Водолей

През тази седмица е важно да планирате действията си поне с няколко стъпки напред. Решението на много важни въпроси може би ще бъде продиктувано от желанието ви да улесните живота си и да подобрите финансовото си състояние. За всеки случай се опитайте да преразгледате мотивите на поведението си - ами ако има по-добри варианти? Вторник е добър ден за решаването на семейни въпроси. В четвъртък може да се наложи да направите малка жертва в името на голяма цел. През почивните дни не загърбвайте интелектуалните занимания.

Риби

През тази седмица не спирайте да анализирате ситуацията. Сега е важно да не действайте на случаен принцип. Анализирайте вашите мисли. Това ще ви помогне да хвърлите повече светлина върху случващото се. За да избегнете възможни неприятности, опитайте се да бъдете по-спокойни и по-толерантни. Тази седмица е благоприятна за духовното усъвършенстване. Не попадайте в капана на авантюристите. Необмислените действия няма да ви донесат нищо друго освен разочарование.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама