Седмичен хороскоп за 7-13 август


Седмичен хороскоп за 7-13 август
Снимка: iStock/Guliver

Новата седмица се очертава много динамична. И с много изненади. Ето какво ви чака според зодиакалния знак в седмицата от 7 до 13 август.

Овен

Очаква ви седмица на предизвикателства. Още пред първите дни сблъсъкът с всякакви трудности само ще ви накара да станете по-уверени и решителни и това ще ви помогне да се справите с тях с неподозирана лекота. Във вторник на работното ви място ще ви е необходимо цялото самообладание на което сте способни, за да запазите нервите и душевното си равновесие. Не се подавайте на провокации, а те няма да са малко. В сряда ще възникнат усложнения в отношенията ви с любимия човек, но за сметка на това отношенията ви с приятелите ще бъдат на високо доверително ниво и ще срещате само разбиране от тяхна страна. През почивните дни ще ви се наложи да довършите нещо, което не сте успели през седмицата, но то няма да ви отнеме много време.

Телец

През тази седмица се опитайте да избягвате сериозните промени в личния ви живот. Времето не е подходящо, нито за начало на нова връзка, нито за прекратяване на съществуваща. Не забравяйте, че стар приятел е по-добре от двама нови. Каквито и да било промени ще изискват значителни усилия, в това число и емоционални. Ваши предложения направени в сряда или четвъртък ще предизвикат положителното мнение на вашите колеги и началници. Към края на седмицата забавете темпото и си спомнете, че работата няма да избяга. Съвсем спокойно може да отложите някои задачи за по-късен период. Позволете си кратка почивка, за да разпуснете, колкото се може повече,  най-добре извън града.

Близнаци

През този период ще успеете да превърнете мечтите си в реалност, а идеите ви ще се реализират в реалността. Все пак е възможно да имате проблеми с мечтите и идеите си, ако не включите фантазията си и не се стремите към творчески подход в работата и личния си живот. В сряда ще трябва да преразгледате отношенията си с близките ви хора и някои от колегите. В четвъртък и петък избягвайте контактите с хора, които очевидно не са в добро настроение, защото не само, че няма да можете да им помогнете, но ще развалите и вашето.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама