Седмичен хороскоп за 8-14 май


Седмичен хороскоп за 8-14 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не търсете вдъхновение за нови дела. Сега не е моментът за тях. Имате сума ти неща за довършване и докато не освободите хоризонта за тях няма как да продължите напред или пък все нещо ще ви спъва. В почивния понеделник не се излежавайте до късно, но станете рано и довършете всичко, което трябва в дома ви. Това ще е необходимото ви чисто поле, за да може да се прехвърлите в служебната сфера.

Идеята ви да си носите домашна храна в офиса е крайно време да бъде реализирана. Така ще постигнете две неща – ще спестите пари и ще имате повече контрол върху продуктите, които приемате. В личен план нещата са в застой и така трябва да бъде. Резките движения сега са противопоказни и може да доведат само и единствено до наранявания. От това няма сметка никой, нито вие, нито партньора ви.

Телец

Умението да се поставяте на мястото на другия е безценно. Да то изисква откъсване и усилие, но всички тези действия със сигурност ще имат полза и за вас, макар и не веднага. Опитайте се да бъдете далновидни. В живота балансът е единственото сигурно нещо. Бъдете сигурни, че ако дадете – ще ви се даде. В сряда бъдете внимателни във връзка със здравето си. Ако навън е студено се облечете според температурите, а не според желанието ви.

В четвъртък някой може да подложи на изпитание нервите ви – не му правете услуга като се държите колебливо. От петък започва период на спокойствие, в който ще имате възможността да се наслаждавате на постигнатото през последните седмици. Не забравяйте да отдадете заслуженото на хората, които са били до вас и не са ви оставили да се чувствате самотни.

Близнаци

Променливостта не е толкова лошо качество. Това понякога помага да видим нещата от всичките им страни, а събитията винаги имат своя положителен и отрицателен аспект. Освен това не позволявайте да бъдете критикувани за вашата многоликост. Твърде възможно е просто да ви завиждат. По важните въпроси в личен план, обаче от вас ще се изисква твърда и ясна позиция. Пригответе се за словесен двубой с вашия партньор във вторник. Ако е възможно отменете разговора за сряда, но не на всяка цена.

Отговор на важен служебен въпрос, очаквайте в четвъртък. Твърде вероятно е нещата да се развият по ваш вкус. В петък не пренебрегвайте молбата на ваш приятел за помощ. От вашите действия ще зависи бъдещето на връзката ви. Почивните дни бъдете по-щедри откъм внимание към роднините си, особено ако не прекарвате достатъчно време с тях напоследък.

За всички зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама