Седмичен хороскоп за 8-14 юли


Седмичен хороскоп за 8-14 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен 

През тази седмица от вас ще се иска да изпълните дадено обещание. Колкото повече бавите нещата, толкова повече позиции ще загубите. В личен план може да преживеете някои разочарования, но те ще се свързани по-скоро с ваши погрешни представи. В сряда бъдете внимателни при изпълнението на служебните си задължения. В петък може да се заблудите, ако сте на път. През почивните дни потърсете весела компания, в която да забравите за тежестта на деловата седмица. Помислете за планирането на лек ремонт, който да допринесе за доброто ви настроение.

Телец

През тази седмица е най-добре да сте далеч от работата. Мислите ви съвсем не са работни, така че няма смисъл да мъчите себе си и колегите си. Непланираното пътуване ще ви донесе най-много удоволствие, така че не се колебайте да напълните един сак с най-необходимото и да се хвърлите в някое приключение. В личен план ви очаква приятна новина, която да ви даде сериозна надежда. Премерете стъпките си добре, за да не се разочаровате в даден момент. Пазете се от слънчево изгаряне и приемайте достатъчно течности.

Близнаци

През тази седмица не търсете други източници на информация освен вашата собствена интуиция (зодиите с най-силна интуиция ТУК). Не пришпорвайте нещата там, където не се получават. Във вторник бъдете особено внимателни на пътя или на непознато място. В сряда съдбата може да ви направи приятна изненада, като ви срещне с ваш стар приятел. През почивните дни не правете компромиси с това как точно искате да прекарате времето си. В здравословно отношение внимавайте с алкохола.

Рак

Това е седмица, в която от вас ще се очаква повече в личен план. Мислите, че бурята е отминала, но това може да е само ново затишие. Сряда е добър ден за романтични преживявания. Бъдете искрени със себе си. В петък не започвайте нищо ново и не давайте обещания, свързани с работата ви. През почивните дни не пренебрегвайте роднини и откликнете на тяхна молба за съдействие.

Лъв

Това е седмица за внедряване на нов начин на работа, ако сте от работещите. В отсъствието на някои хора и намаляването на задачите ще може да си позволите да опитвате нови и нови начини. За почиващите представители на знака периодът е добър за равносметка и наслаждаване на резултатите. Ако сте семейни, не изисквайте прекалено много от половинката си - все пак и двамата сте на почивка.

Дева

Тази седмица е добре да си дадете повече свобода във всяко едно отношение. Опитайте да се отървете от някои служебни задачи, особено ако не ви влизат в задълженията. В сряда очаквайте сериозна промяна в плановете. В петък не бъдете прекалено придирчиви към останалите, особено ако не искате и те да са такива към вас. През почивните дни заложете на спокойствието на сянка и не предприемайте дълги походи.

Везни

Тази седмица не си поставяйте прекалено високи цели. Сега нямате нужните условия, за да берете плодовете на работата си в пълния им размер. В личен план може да претърпите някои неуспехи, но това не означава, че битката ви е загубена. През почивните дни се оставете на въображението на вашите приятели, които ще ви предложат да ви заведат на интересно място.

Скорпион

През тази седмица не давайте заеми, но и не взимайте такива. Сега е важно да сте чисти пред себе си и останалите. Сряда е добър ден за търсенето и намирането на важна информация, свързана със здравето ви. В четвъртък и петък може да организирате срещи с приятели. През почивните дни не пренебрегвайте проблем, свързан с ремонтни дейности, който може да се задълбочи.

Стрелец

Тази седмица премисляйте добре всяка ваша крачка. Рискувате да предприемете погрешно действие. Сега е период, в който да оставите инициативата на другите, особено що се отнася до личния ви живот. Все пак не оставяйте предприетата инициатива без реакция от ваша страна. Умерените водни упражнения ще ви донесат успокоение и ще укрепят здравето ви.

Козирог

През тази седмица не бъдете прекалено рационални. Не забравяйте за силата на любовта и въображението. Има ли сте някои идеи, оставени в миналото. Сега е добро време да се сетите за тях и да ги подарите на вашия любим човек. Не се колебайте да отправите сериозно предложение на партньора си, ако сте уверени в чувствата си. Миговете на смелост си заслужават.

Водолей

През тази седмица не бъдете прекалено взискателни. Вие самите имате някои грешки за поправяне и сега е добро време да се заемете с тях. В средата на периода не се подавайте на покана за участие в интрига. Нещата може да се обърнат срещу вас. В почивните дни ще имате сериозен шанс да преработите важни отношения и да ги изведете на едно по-добро и плодотворно ниво.

Риби

Тази седмица може да се окаже решаваща за ваши лични отношения. Ще паднат някои маски и това ще ви донесе облекчение, въпреки първоначалното разочарование. В средата на седмицата ви очаква сериозно служебно постижение. Четвъртък е вашият ден, ако ви предстоят сериозни битки. През почивните дни задължително си организирайте малък празник, защото го заслужавате!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама