Седмичен хороскоп за 9-15 юли


Седмичен хороскоп за 9-15 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В началото на тази седмица няма да имате никакво желание за работа. Пък и няма да ви върви особено в интелектуалните дейности. Със сигурност това важи за първите три дни от периода. Любовни приключения във вторник съвсем ще ви изхвърлят в облаците. В четвъртък е възможен конфликт с по-възрастен от вас член на семейството, относно нерешени семейни въпроси. В петък се пазете от финансови загуби. През почивните дни най-добре останете в дома и не правете излишни разходи.

Телец

Започнете седмицата с максимална доза рационалност, емоциите ще се опитат да изместят всичко останало от главата ви, но вие не се поддавайте. Сега е моментът да заложите на дисциплината. Още във вторник ще разберете, че полагайки повече усилия ви очаква сериозна финансова печалба. Намирате се в период, в който може да спечелите много повече от очакваното. Запретнете ръкави и не пропускайте момент може да се наложи да работите и през почивните дни.

Близнаци

Това е седмица, в която да проявите скромност. Прекалените искания може да доведат само до загуби. Освен това бъдете много внимателни по време на спорове, тъй като те могат да предизвикат ненужно агресия. В сряда и четвъртък напрежението ще намалее. Тогава не подхващайте нова дейност. В работата заложете на рутинни задачи, а през почивните дни, ако ви предстои пътуване посетете вече познати места.

Рак

През тази седмица бъдете по-настоятелни по време на преговори. Аргументите и доводите сега ще имат изключителна стойност и убедителност пред партньорите. Бързо ще съобразите какво точно да изтъкнете, за да спечелите хората на своя страна. Успешни дни за преговори са първите три дни от седмицата. След това ще ви налегна умора и ще сте склонни да се отдадете на мечтания. През почивните дни се опитайте да не давате прекалено много пари за забавления.

Лъв

Това е седмица, в която ви очаква небивал успех във всички важни сфери от живота. Изключително успешни ще са бизнес сделките, особено ако са свързани с покупка или продажба на земя или недвижимо имущество. В личен план много от мечтите ви ще се сбъднат, при това точно по начина, по който сте си ги представяли. Не си разваляйте удоволствието с въпроси дали заслужавате случващото се. Вие наистина се потрудихте добре за това.

Дева

През първия ден от седмицата не давайте воля на чувствата, които ще ви вземат. Сега е момент, в който да бъдете по-рационални. В понеделник съществува опасност да влезете в остър конфликт с ваш колега. Вторник е добър ден за изясняване на лични отношения. До четвъртък няма да ви безпокоят с неприятни събития. През почивните дни ви очакват приятни и романтични изживявания.

Везни

През тази седмица не търсете сами приключения, рискувате да си навлечете повече бели, отколкото развлечения. Във вторник избягвайте места със струпване на много хора и не влизайте пререкания с непознати. В сряда и четвъртък ще може да уредите отношения, които са висели на косъм от добрия тон. Направете всичко, за да премахнете облаците в тях. До край на седмицата изберете рутинна работа. Почивните дни ще ви изненадат приятно, точно когато си мислите, че вече нищо интересно няма да се случи в живота ви.

Скорпион

През тази седмица удоволствието може да ви струва прекалено скъпо. Най-добре не доверявайте свои тайни, дори на най-близък човек. Четвъртък и петък ще ви изненадат приятно с особено внимание и грижа от страна на партньора ви. За онези от вас, които имат деца ще е необходимо да проявите повече търпение и внимание към тях, но без обвинения. Събота и неделя няма да може да се отдадете на любимите си занимания. Бъдете покрай децата си и се опитайте да спечелите доверието им.

Стрелец

Първите дни от седмицата ще бъдат очаквано и умерено предизвикателство. Във вторник може да започнете курс по занимание, което отдавна ви привлича. В сряда ви очаква добра новина, в която в първия момент ще се усъмните. Четвъртък ще ви донесе удовлетворение в семейството. Петък е ден за разчистване на сметки – тогава може да кажете това, което мислите на човек, с когото сте се въздържали прекалено дълго. Събота и неделя не оставайте в града и направете сериозна и безмилостна разходка сред природата.

Козирог

През тази седмица ще имате възможност да проявите инициатива и да се придвижите нагоре по служебната стълбица. От вас зависи дали да промените статуквото си. Време за решаващи действия и вторник, но тогава Ако искате да научите истина, която ви интересува, проявете търпение до сряда. В петък ще бъдете компенсирани за тежката седмица с по-лек режим на работа и обаждане от страна на приятен човек. Не пропускайте да го поканите на среща. През почивните дни не се колебайте да разчистите онова, което е ненужно и ви носи само неприятни чувства.

Водолей

В началото на седмицата може да се окажете в центъра на ожесточен спор. Измъкнете се навреме, за да не се налага да заемате страна. Сряда е добър ден затова да обърнете внимание на здравето си и да промените начина си на хранене и движение. Последните два дни от седмицата може да станат знакови за служебното ви развитие така че не си позволявайте никакви пропуски. Бъдете първи в офиса и си тръгвайте последни. Събота и неделя може да ви сблъскат с интересен човек, който да остане задълго в живота ви.

Риби

Ако искате да си починете - заложете на изкуството. В личен план е настъпило време, в което може да разнообразите рутината, като дадете път на новото да навлезе в живота ви. Не се страхувайте от промени и експериментирайте смело. В края на седмицата може да се сблъскате със здравословни проблеми. ако сте на морето не пренебрегвайте слънцезащитните продукти и спазвайте правилата за безопасност при плуване. Вземете профилактични мерки още от първите дни на периода. През почивните дни не се претоварвайте. Колкото и работа по дома да има може да почака за друг ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама