Седмичен любовен хороскоп за 10-14 септември


Седмичен любовен хороскоп за 10-14 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Обвързаните представители на зодията ги очаква една красива любовна седмица. Всичко, от което се нуждаете е в ръцете ви. Любимият човек няма да спира да показва вниманието си към вас.

Телец

Когато става въпрос за любов, много ваши мечти ще се сбъднат. Ако скоро сте срещнали някоя интересна личност, има големи шансове тези взаимоотношения да се превърнат в красива връзка. За тези от вас, които се намират в сериозна връзка, седмицата също ще предложи много приятни любовни изненади. Възползвайте се.

Близнаци

Любовта е във въздуха! Бъдете готови да усетите романтичните вибрации тази седмица. Ако се намирате в сериозна връзка, любимият човек може да ви направи приятна изненада.

Рак

Ще ви се случат неща, които ще ви удовлетворят. Ако през последните седмици някои от вас са усещали застой в любовта, това ще започне да се променя. Няма да има никакви разтърсващи събития, но няма да има и „облаци” на любовния фронт.

Лъв

Положителната комуникация между вас и половинката ви ще промени динамиката на връзката ви. Сега е моментът да говорите за това, което ви вълнува. Диалогът между вас е много важен, за да можете да изгладите неразбирателствата, ако има такива.

Дева

През тази седмица любовният ви живот ще се подобри значително. Ще преодолеете разногласията, ще си простите. Мили думи, искрен поглед, всичко това може да стопли взаимоотношенията ви. Помислете за кратко пътуване или романтични моменти.

 

Везни

Предстои седмица, в която ще блеснете. Ще може да подобрите връзката си, както и много други аспекти от живота си. Като цяло любовта няма да е водеща през новата седмица, така че съсредоточете усилията си на друг фронт.

Скорпион

Силно романтична ще бъде седмицата и за родените под знака на зодия Скорпион. Използвайте вашия хипнотичен чар и вземете от любовта това, за което сте мечтали. Ако вече сте сериозно обвързани, очаквайте прекрасни моменти с партньора.

Стрелец

Ако все още търсите любовта, през тази седмица е добре да се отдадете на повече социални контакти. Звездите ще ви покажат своята силна подкрепа и имате големи шансове да срещнете нова любов. Обвързаните Стрелци ще споделят своите стремежи с любимия човек.

Козирог

На вашата привлекателност и сексапил ще бъде трудно да се устои. До 12 септември ви очакват много удоволствия, предимно сексуални. Ще имате повече самочувствие и смелостта да преследвате интересите си в любовта. Действайте смело!

Водолей

През тази седмица на септември ще имате възможността да засилите духовната връзка с половинката си. От съществено значение е да споделяте вашите желания, вярвания. Само така ще имате един щастлив съюз. Романтиката е на ваша страна, затова ѝ се отдайте.

Риби

Доверието към любимия човек ще бъде силно. Ще осъзнаете много неща за любовта и връзката ви. От друга страна има шанс някои от вас да бъдат привлечени от интересна личност. Помислете добре за връзката си, преди да се впуснете в необмислен флирт.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама