Седмичен любовен хороскоп за 28 октомври – 1 ноември


Седмичен любовен хороскоп за 28 октомври – 1 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Последната седмица на октомври може да се каже, че ще бъде вълнуваща за родените под знака на зодия Овен. Най-важното е, че нагласата ви с партньора е положителна и сте склонни да правите компромиси в името на напредъка.

Телец

Телците ще владеят обстановката около тях само с присъствие. И това не е никак случайно, защото самоувереността им е на ниво. Единственият проблем, който може да възникне, е ако сте твърде настъпатели и потиснете мъжкото его.

Близнаци

С обичайните си чар и сладкодумие ще привличате внимание към себе си. Въпросът е дали имате нужда от това внимание от срещуположния пол. Поставете си цели в любовта и ги следвайте, говорете с партньора, ако ви липсва нещо.

Рак

Повече романтика и желание за секс са отредили звездите за Раците. Постарайте се да насочите тези страсти към официалната си половинка, а не да се оглеждате за по-подходящ „отдушник“.

Лъв

През тази седмица Лъвовете ще трябва да дадат повече от себе си, ако искат да постигнат нещо в любовен план. Честността помежду ви ще е единственият начин, който ще ви отведе към бъдещето.

Дева

Седмицата ще донесе така желаното спокойствие на Девите. Те ще чувстват добре в кожата си и поне за момента се спрели да търсят „под вола теле“.

Везни

Ще ви се отворят повече възможности за личностно развитие и романтика. За щастие, ще успеете да комбинирате двете с помощта на любимия човек.

Скорпион

Сигурността в отношенията сякаш ви дава криле. Горещите моменти между завивките липсват, но това сякаш не ви притеснява, защото знаете, че е временно. Някои от вас може да се замислят и за по-сериозни стъпки във връзката.

Стрелец

Комуникацията между вас и половинката ви ще се подобри след средата на седмицата. Разговорите ще бъдат по-дълбоки и значими, ще се изслушвате, ще чувате какво иска да ви каже любимият човек.

Козирог

Опитайте се да се пуснете по течението и да спрете да контролирате всички събития и няма да съжалявате. Това ще ви донесе нова перспектива за живота.

Водолей

Седмицата на Водолеите може да бъде обобщена така – някой ще спечели ума ви, а това директно го прави и претендент за сърцето ви. Мислете разумно, ако имате някого в живота си.

Риби

Опитайте се да се насладите на всеки момент. Постарайте се да се „изключвате“ от тревогите, когато можете и бъдете себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама