Седмичен любовен хороскоп за 28 януари – 1 февруари


Седмичен любовен хороскоп за 28 януари – 1 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица трябва да бъдете отворени за любовта и всичко, което тя ми може да ви предложи. Приемете, че тя има други форми и проявления, извън вашите възприятия.

Телец

Телците ще бъдат доста раздвоени в сексуално отношение. В главата им се въртят стотици сценарии и фантазии, а в действителност либидото им е с отрицателна температура. Може би е време за чаша хубаво вино!

Близнаци

Близнаците ще изпитат разочарование в любовен план. За щастие, няма да бъде свързано с предателство или изневяра, но не е изключено да разберете, че половинката не вярва във вашите цели и мечти и най-вече в осъществяването им.

Рак

Дайте си сметка какво точно търсите в любовта. Може би очаквате нещо, което е на практика невъзможно или пък партньорът изобщо не подозира за желанията ви.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще са на седмото небе от щастие – те са обгрижвани, обичани и се чувстват чудесно в отношенията си. За разлика от тях, необвързаните започват да се чувстват все по-самотни.

Дева

Определено няма да можете да се похвалите с особено романтична седмица. Възможно е да възникне напрежение между вас заради служебни задължения и въпреки че няма нищо общо с партньора ви, то по някакъв начин ще се усети помежду ви.

Везни

Истински късметлии са Везните през новата седмица! Ще се чувстват спокойни да споделят всичко с половинката – от служебните главоболия до най-смелите мечти.

Скорпион

Скорпионите ще трябва да обърнат повече внимание на финансите си. Изглежда са му "отпуснали края" и семейният бюджет няма да е особено поласкан от този факт, още по-малко пък партньора.

Стрелец

Стрелците ще бъдат фокусирани върху семейните дела. Може би сте в настроение за интериорни промени, но идеите ви не съвпадат с тези на половинката. Приемете, че сега не е точният момент и оставете тези дейности за пролетта!

Козирог

Ще се чувствате сигурни, подкрепяни от любимия човек, а нима има нещо по-хубаво от това? Всъщност, на този етап Козирозите се радват на стабилност във всички аспекти, но най-вече в любовта.

Водолей

Вие определено сте звездата на космическото шоу тази седмица, благодарение на слънчево затъмнение, попадащо във Водолей в четвъртък. Това затъмнение ще окаже влияние върху вашето лично развитие и любовния ви живот. Ще се чувствате по-освободени да споделяте идеите си. Партньорът ще ви подкрепя, а искрите между вас ще бъдат много повече.

Риби

Рибите ще трябва да "стъпят на земята" и да гледат по-реално на нещата. Мислете трезво, не отлагайте важните разговори. В противен случай може да възникнат големи конфликти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама