Седмичен любовен хороскоп за 30 септември - 4 октомври


Седмичен любовен хороскоп за 30 септември - 4 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Това ви очаква в ЛЮБОВТА тази седмица според звездите.

Овен

В бойна готовност сте да експериментирате в социалния си живот, за да получите това, което искате от любовта. Не бъркайте смелостта с арогантност и всичко ще се развие по план.

Телец

Не е изключено да се чувствате объркани и да си задавате много въпроси по отношение на връзката ви. Ще правите сравнения със стари отношения, затова помислете дали се чувствате удобно, дали получавате това, което искате.

Близнаци

Взаимоотношенията между вас и половинката ви ще бъдат повече от динамични. В началото на седмицата ще се почувствате така, сякаш духовната връзка помежду ви е станала много по-силна с течение на времето.

Рак

Любовта и желанието да постигате успехи в кариерата ще вървят ръка за ръка. Динамиката ще е много интензивна, няма да липсват положителни и отрицателни емоции, затова дайте превес на позитивното и помислете за повече романтика.

Лъв

Готови ли сте за повече любов и интимни преживявания? Ще се насладите на повече възможности и удоволствия в любовен план. Ще усещате страст у партньора, която ще бъде като афродизиак за вас. Отдайте ѝ се!

12 ВАЖНИ ИСТИНИ ЗА МЪЖА ЛЪВ!

Дева

Ще бъдете доста ангажирани с половинката, но не и по начина, по който се надявате. Предстоят ви промени и важни разговори. Изправени сте пред редица предизвикателства и трябва да взимате решения като екип.

Везни

Ще искате да внесете нов полъх във връзката си. Бъдете смели и излезте от рутината. Това ще съживи много взаимоотношенията с партньора.

Скорпион

Скорпионите ще преоткрият партньора до себе си. Постарайте се да бъдете опора, без да "натискате" твърде много, насърчавайте го в това, което иска да постигне. Сигурността, която ще създадете във връзката ви, ще се запази за дълго време.

Стрелец

Страхотна и емоционална седмица очаква родените под знака на зодия Стрелец. Ще проведете разговор, който ще се окаже катализатор и ще ви накара да предприемете нещо ново заедно. Може би пътуване, занимание или нещо ново в спалнята.

Козирог

Любовните драми ще останат зад гърба ви през идните няколко дни. Възможно е да изпитвате изтощение, желание да си починете от всичко и всички. Не лишавайте себе си от възможността да презаредите.

Водолей

Имате чудесна перспектива за подобряване на взаимоотношенията с партньора. Седмицата ще бъде динамична и изпълнена с повече потенциал за романтика, затова е важно да "изиграете картите си" добре.

Риби

Обвързаните Риби ще се отдадат изцяло на своята половинка. Нещо, което от много време не могат да реализират. Вашият малък свят ви очаква и ще ви дари с много приятни моменти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама