Седмичен любовен хороскоп за 5-9 август


Седмичен любовен хороскоп за 5-9 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази седмица може да се окаже проблемна за любовта. Ако се намирате във връзка ще има неща, които ще премълчите и няма да искате да споделите с половинката си. Това ще е причината за тревожно поведение и повече напрегнати ситуации.

Телец

Възможно е да се появи трети човек, дори приятел или роднина, който да се опита да наруши хармонията, която толкова дълго се опитвахте да постигнете във връзката си. Не се поддавайте на манипулации и не приемайте всеки съвет за чиста монета.

Близнаци

През тази седмица е важно да останете спокойни и хладнокръвни. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек. Ако запазите добрия тон, седмицата обещава да бъде плодотворна в това отношение.

Рак

Работни ангажименти е възможно да препречат пътя на Раците. Те ще потърсят подкрепата на половинката си, но дали ще я получат? Евентуален отказ може да накара представителите на зодията да се затворят в себе си.

Лъв

Вероятно вие и партньорът ви имате неразрешени проблеми, несподелени копнежи или някакви тайни. Вместо да нервничите и да поставяте граници, проявете повече смелост и разговаряйте открито.

Дева

Девите ще се радват на спокойна и не особена динамична в любовен план седмица. Не е задължително да прекарвате цялото време с любимия човек, ако сте планирали други ангажименти. Ще получите разбиране.

Везни

За обвързаните Везни взаимоотношенията с любимия човек ще приличат по-скоро на боксов ринг. Ще има борба за власт помежду ви, но нито един от двама ви няма да се откаже от надпреварата.

Скорпион

Има нещо във връзката ви, което ви пречи да се отпуснете напълно. Държите „гарда” си високо без да сте сигурни защо е така. Интуиция?Изяснете ситуацията първо в главата си и не предприемайте прибързани действия.

Стрелец

Ако сте обвързани, ще имате усещането, че половинката ви се опитва да използва секса и парите като някакъв вид разменна монета. Бъдете наясно с чувствата си и не се поддавайте на манипулации.

Козирог

Възможно е да имате страхове относно вашето общо бъдеще и чувствата на половинката към вас. Най-добре изчакайте нещата да се избистрят от само себе си, отдайте се на релакс, но не нарушавайте комуникацията помежду ви.

Водолей

Някои Водолеи навлизат във фаза от живота си, в която искат сериозна връзка. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, може би е време да обсъдите варианти или да продължите напред самостоятелно.

Риби

Спрете с мечтите и погледнете реално всички проблеми. Ако продължавате да ги неглижирате, връзката ви може да се разпадне. За щастие, ще бъдете в състояние да се справите със ситуацията.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама