Секс хороскоп за декември


Секс хороскоп за декември
Снимка: iStock/Guliver

Ето какво очаква всяка зодия в леглото през последния месец на 2018.

Овен

Позитивното ви излъчване кара мъжете да искат да ви опознаят повече, а половинката не иска да ви дели дори с колегите в офиса. "Топката е във вашата градинка", така че трябва да поставите ясни граници, иначе няма да можете да се отървете от ухажори и секс маратони.

Телец

Въпреки ретроградния Меркурий, звездите се грижат да не ви липсват щастливи случайности. Ще срещате интересни хора от срещуположния пол, с които освен химия, ще има и много забавни моменти.

Близнаци

Дори тези от вас, които имат сериозни половинки, ще искат повече свобода във връзката си. Забавление между чаршафите, а след това всеки да продължава с ангажиментите си, без да се влиза в излишна комуникация. Дали обаче този вариант ще допадне на партньора?

Рак

Декември месец определено може да се брои като "сух” за Раците. Няма да има страст и фойерверки, поне в леглото, но пък ще стигнете до важи емоционални заключения, касаещи бъдещето на връзката ви. Така че – всяко зло за добро!

Лъв

Преди да дойде нещо положително в сексуален и любовен аспект за Лъвовете, те ще трябва да "поразчистят" – да се откажат от вредните навици, да сменят схемата си на поведение, дори да се разделят с партньора, ако проблемите се задълбочават.

Дева

През този месец Девите надминават себе си по фатален сексапил и нежно излъчване в същото време. Това ще се хареса на половинката и ще се отворят много възможности за любовни подвизи.

секс

Везни

По всички личи, че у Везните се е събудила една дремеща бунтарка и съвсем не й е до секс. По-скоро си задава въпроси от сорта на "Струва ли си тази връзка? Защо трябва да правя компромиси?". Не си затваряйте очите, ако любовните проблеми не ви дават мира.

Скорпион

И без това силната чувственост на дамите Скорпион сега получава силен тласък. За тези, които са във връзка, това означава незабравими часове заедно между завивките. А за свободните да се готвят за флиртове, които не познават граници.

Стрелец

Сексуалните преживявания зависят изцяло от вас, рождениците на зодиака. Ако се опитвате да въртите игрички и да се правите на недостъпни или сърдити, вероятността да останете "с пръст в уста" е огромна. А на всичкото отгоре това ще ви донесе още семейни главоболия. Заслужава ли си?

Козирог

Козирозите ще бъдат предпазливи в раздаването на емоции. Въпреки това, нещата около тях просто кипят, но това не означава, че те ще свалят гарда толкова лесно. Сексът си е секс, но обвързването е различно нещо.

Водолей

През целия декември Водолеите ще преживяват големи амплитуди в настроението – веднъж ще се събудят до напълно непознат мъж и това ще е окей, а в следващия момент ще са готови да си съберат багажа, защото партньорът им не е хвърлил боклука.

Риби

Всичко изглежда уж наред, но Рибите не могат да разберат защо им се лепят толкова обожатели. Това може да породи малко ревност у половинката, която на по-късен етап ще се доразвие в гореща страст.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама