Щастлив ден очаква 1 зодия на 12 октомври


Щастлив ден очаква 1 зодия на 12 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда не си поставяйте граници на желанията. Колко от тях ще бъдат изпълнени, ще ви покаже какви са ви ресурсите към момента и дали имате нужда от почивка.

Телец

Това е ден, в който да потиснете желанието си да изхарчите голяма сума пари. Много скоро тя ще ви трябва за друго нещо - имайте го предвид. 

Близнаци

Тази сряда не споделяйте свои лични намерения, колкото и да ви се иска. Идеята ви още не е обмислена до край и може да се получи недоразумение.

Рак

Потърсете второ мнение при решаването на личен проблем. Най-добре не търсете ничие мнение, все пак животът си е ваш.

Лъв

Тази сряда направете нещо необичайно за вас. Това може да бъде непланиран подарък за половинката ви или излизане вечерта, нищо, че не е петък.

Дева

Тази сряда станете по-рано. Денят ще бъде наситен с изненадващи събития и не можете да си позволите да закъснеете. Преди да излезете се раздвижете, за да сте в добър тонус. 

Везни

Днес проявете далновидност, ако ви хрумне да прощавате на някого. Останете любезни и възпитани, но не забравяйте какво ви се е случило и не си въобразявайте, че няма да се случи отново.

Скорпион 

Тази сряда може да получите известие за ваш стар познайник. Не злорадствайте и не завиждайте, всеки носи кръста си. 

Стрелец

Тази сряда е добре да впрегнете цялата си добронамереност. Имате да наваксвате добро поведение. Никак няма да ви е трудно.

Козирог

Тази сряда помислете дали не пропускате нещо. Сега може да си починете и да се върнете да поправите стари грешки. Не губете повече време.

Водолей

Тази сряда потърсете вдъхновение в непозната от вас насока. Само не оставайте без работа и не попадайте в плен на меланхолията.

Риби

Денят ще бъде ключов за някои ваши разбирания. Ще ви се наложи да направите избор. Мислете преди всичко за себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама