Тренировка според зодията


Тренировка според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Попитайте всеки експерт как да влезете във форма и той/тя ще ви отговори да се храните балансирано и да тренирате редовно. Разбира се, може да пробвате различни тренировки - от пилатес до кросфит, или да видите кой е най-подходящият спорт за вас според зодията ви.

Овен - танци

Вие сте съревнователна по природа. И докато вашата добра приятелка се кълне в практикуването на йога, вие я намирате за прекалено бавна. Клас по танци е нещото, от което имате нужда, за да покажете движенията си (независимо народни, хип-хоп или балет). 

Телец - йога

Жените Телци са чувствителни и грациозни. Те също така са инати и упорити, заради което дисциплинирани практики като йога са перфектни за тях.

Близнаци - кръгови тренировки

За този знак е важно да избягват монотоноста. Разнообразието и социалните контакти са от ключово значение за поддържането на вниманието на близнаците в една тренировка. Затова за тях се препоръчват кръгови тренировки или силови групови занимания, където постоянно се сменят упражненията и може да обменяте енергия с останалите.

Рак - спининг

Макар че обичате да общувате с хора, имате нужда също така да пространство, за да се изгубите в мислите си. Час по спининг или тичането са идеални за вас.

Лъв - бокс

Лъвовете обичат предизвикателството, което проличава и в тренировката им. Като представител на тази зодия винаги имате нужда от нещо, което да ви тласка постоянно като бокс или HIIT.

Дева - Баре

Може би няма по-целенасочен и устремен знак от Девата. Тренировка, която подчертава формата и структурата като баре или Пилатес (където всяко движение и вдишване има значение за нещо) е вашият правилен избор.

Везни - тренировка с партньор

Докато някои хора предпочитат да се потят в пълна изолация, вие предпочитате да сте сред хора. Жените Везни обичат спортове с партньори като тенис или бойни изкуства или пък тренировка с личен треньор.

Скорпион - бягане на дълги разстояния

Спортовете за издръжливост като бягане на дълги разстояния или плуване ви помагат да се освободите от напрежението и същевременно да постигнете фитнес целите си. Може би 2017 ще бъде годината, в което да тренирате за триатлон?

Стрелец - сменяйте

Авантюристични и природно атлетични, Стрелците обичат предизвикателствата и жадуват за разнообразие. Кросфит и подобни интензивни тренировки ще поддържат интереса ви.

Козирог - Пилатес

Вие имате дисциплина и самоконтрол, за които много хора могат да ви завиждат. Пилатесът е перфектната тренировка за вас - всеки клас е предизвикателство. 

Водолей - Зумба

Вие сте креативни, любопитни и никога не се притеснявате да опитвате нови неща. Също така сте отборен играч, които се зарежда с енергия от хората около себе си. И макар че класът по Зумба може да бъде кошмар за по-резервираните знаци, той е перфектен да се развихрите.

Риби - Йога

За вас тренировката е важна както в духовен план, така и във физически. Тиха практика като йога ви дава перфектния баланс. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама