Важно откритие за една зодия на 7 май


Важно откритие за една зодия на 7 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник може да откриете, че не сте сами в преследването на дадена цел. Вместо да се конфронтирате помислете дали не може да спечелите съмишленик.

Телец

Днес ще сте господари на положението. Опитайте се да използвате ситуацията във ваша полза, така че да си спечелите уважението на колкото се може повече хора.

Близнаци

Този вторник рискувате да забравите важна задача за изпълнение. Направете си точен график от сега, за да не пропуснете нищо.

Рак

Това е ден за емоционална почивка. Няма и да имате сили за никакви особени приключения. Предупредете близките си, за да няма сърдити.

Лъв

Този вторник ще се наложи да отстъпите водещото място на друг. В това няма нищо фатално, дори може да ви хареса. Ще осъзнаете, че имате нужда от почивка.

Дева

Този вторник е добър ден за покупки, свързани с външния ви вид. Потърсете новото в стила си и не се колебайте да експериментирате.

Везни

Този вторник може да разберете нечия тайна. Не се изкушавайте да я разгласявате, но може да използвате информацията в своя полза.

Скорпион

Прекарайте деня сред хора, с които знаете, че ще ви е приятно. Това не е ден, в който да правите компромиси с комфорта си.

Стрелец

Този вторник помислете дали не сте длъжник някому. Помислете какво са ви дали и дали не може да отвърнете със същото.

Козирог

Този вторник не се колебайте да бъдете новатори. Колкото и да е голям скептицизмът в очите на другите, вие следвайте своята линия.

Водолей

Днес не бъдете подозрителни към всичко ново, само защото не е ваша идея. Полюбопитствайте и ще откриете нещо интересно за себе си.

Риби

Това е ден, в който ще ви трябват сили за двама. Не се притеснявайте от предстоящото, а просто вървете напред и не се обръщайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама