Важно запознанство очаква една зодия на 2 май


Важно запознанство очаква една зодия на 2 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес се поглезете с нещо ново. Може да помислите за освежаване на гардероба или закупуването на аксесоари, които да разведрят пролетната атмосфера.

Телец

Днес не оставайте длъжни на някой, който има претенциите, че ви познава много добре. Покажете, че не може да ви настъпват по чувствителните места.

Рак

Това е ден, в който ще сте склонни да взимате мъдри решения. Обърнете внимание на важните въпроси, за да постъпите най-разумно.

Лъв

Този четвъртък не си правете излишни илюзии. Оценете трезво с какво разполагате, като ресурси и действайте според наличностите ви. Те никак не са малко.

Дева

Днес може да осъзнаете ваша сериозна грешка. Не губете време във вайкане, то няма да ви помогне. Вземете си поука, опитът ни е безценен.

Везни 

Този четвъртък не повтаряйте ничии грешки. Може да се поучим само от собствения ни опит и ничий друг живот не пасва на нашите обстоятелства.

Скорпион

Този четвъртък е ден за усилена комуникация. Дори да не ви се иска, сега ще може да научите много нова информация, която да ви е полезна. Ще спечелите и съмишленици.

Стрелец

Този четвъртък може да си пожелаете най-доброто за вас. По това как ще се наредят обстоятелствата ще се види дали исканото действително е подходящо за вас.

Козирог

Този четвъртък ще ви бъде предоставена друга гледна точка по важен за вас въпрос. Това ще бъде много освежаващо и обогатяващо за вас.

Водолей

Този четвъртък ще ви се наложи да наваксате загубено време. Не мислете за мащаба на пропуснатото, за да не пропилеете още ценни часове. Наложете си да действате активно.

Риби

Това е ден за активни дейности в научна област, която е свързана с работата ви. Самочувствието, което притежавате, ще ви свърши половината работа, така че си го осигурете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама