Важно запознанство очаква една зодия на 25 април


Важно запознанство очаква една зодия на 25 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще се сбъдне ваше старо желание. Ако се замислите, нещата не са станали от само себе си и вие сте вложили немалко усилие. Просто не сте забелязали всичко от процеса.

Телец

Днес не бъдете много напористи. Всичко ще е хубаво, ако се развива от само себе си. Сега може да сте сигурно, че нещата се случат с времето си.

Близнаци

Този четвъртък ще имате сериозен успех сред противоположния пол. Може да използвате момента, за да получите някои преференции. Все пак не преминавайте границата.

Рак

Днес ще може да покажете на какво сте способни. Вечерта ще имате сериозни поводи да празнувате. Помислете за по-специално прекарване на вечерта.

Лъв

Този четвъртък може да си позволите да бъдете по-фриволни от обикновено. Много е важно да сте отворени за нови идеи. Някоя от тях може да промени живота ви към по-добро.

Дева

Този четвъртък не се раздавайте на едро. Ваша тайна може да се превърне в оръжие в нечии нечестни ръце. Посветете времето си на разходка вечерта.

Везни

Днес ще сте прекалено благосклонни към всички. Това може да е добре за някого, но не и за вас. Запазете най-доброто за себе си.

Скорпион

Този четвъртък си дайте сметка, че мечтите са в едно друго измерение, което за момента е далече от вас. От време на време стъпвайте на земята, за да не си създадете допълнителни въпроси за решаване.

Стрелец

Този четвъртък е много вероятно да объркате посоката. Ако това не ви носи нищо лошо, може да извлечете някои ползи от ситуацията. Използвайте новата информация за развитието си.

Козирог

Този четвъртък ще сте склонни да се съмнявате във всичко и във всички. Най-добре оставете това занимание преди да сте си спечелили врагове или развалили отношенията с важни хора.

Водолей

Този четвъртък не си мислете, че ще може да контролирате всичко. Неочаквани обстоятелства може да доведат до промени в графика ви. Оставете си резервен вариант за действие.

Риби

Този четвъртък ще бъдете претрупани от работа, но усилията ще ви доставят удоволствие. Все пак не прекалявайте с натоварването, за да имате възможност да се насладите на постигнатото вечерта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама