Вдъхновяващ ден за една зодия на 29 април


Вдъхновяващ ден за една зодия на 29 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден, в който да се съсредоточите върху една единствена дейност. В противен случай ще разпилеете силите и времето си.

Телец

Този понеделник е ден за мечти или по-скоро за създаването на нови. Потърсете нова цел, която да ви върне вкуса към живота.

Близнаци

Това е ден, в който от вас ще се очаква да сте вдъхновители на останалите. Бъдете повече от себе си, имате неподозирани ресурси.

Рак

Днес може да се превърне в ново начало за вас и близките ви. От вас се очаква да сте положителни. Най-лесно е да се мрънка.

Лъв

Това е ден, който да посветите на физическата активност. Емоциите ви ще преливат и само спортът ще е в състояние да ги усмири.

Девa

Този понеделник може да си позволите да промените плановете си и да потърсите нещо ново за себе си. Вашето разнообразие сега е на първо място.

Везни

Това е ден, в който ще трябва да направите някои отстъпки. Помислете добре колко много бихте могли да спечелите от това и не упорствайте заради спорта.

Скорпион

Днес изразяването ще ви е трудно. Не се опитвайте да обясните идеите си. Изчакайте по-подходящ момент за това.

Стрелец

Това е ден, в който ще изпитате необяснимо вдъхновение. То може да бъде свързано с желание за промяна на работата. Не го отхвърляйте веднага, а промислете възможностите.

Козирог

Това е ден, в който ще ви бъдат предложени прекалено много занимания. Придържайте се към любимите си дейности, за да не загубите напразно времето си.

Водолей

Днес си поемете въздух. Не си поставяйте срокове и сериозни задачи. Просто се наслаждавайте на почивката и слънцето.

Риби

Този понеделник ще подскаже отговорите на всичките ви въпроси. Много вероятно е да направите скок в развитието си. Не се страхувайте от тази промяна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама