Вижте защо 20.02.2020 е най-добрият ден за любовта


Вижте защо 20.02.2020 е най-добрият ден за любовта
Снимка: iStock/Guliver

Оказва се, че според астрологията 2020 година всъщност е наистина добра година за сключване на брак. Световноизвестният астролог Каролин Фолкнер заяви, че настоящата година е особено подходящ момент за влизане в трайни партньорства, сключване на брак и признаване на чувствата.

От нумерологична гледна точка датата 20.02.2020 е носител на много неща. От една страна, 20 означава безсмъртие, а 2 се приема като дуалност. Символизмът в това разчитане на датата е дълбок - това е ден на интуитивно преживяване на това, което е безсмъртно във вас (любовта), като едновременно с това се „сдвоявате“ с друг човек.

От друга страна, в нумерологията числото 20 представлява „ангел“, символизиращ новото начало. А 2 на свой ред изобразява стоическата и могъща женска фигура, която склонява глава със смирение и изящество, но въпреки това притежава несравнима решителност и сила. Освен това, 2 бележи къщата на Телец и като знак тя се управлява от Венера - богинята на любовта и красотата, символ на търпението, упоритостта и всеотдайността.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама