Вълнуваща изненада очаква една зодия на 28 август


Вълнуваща изненада очаква една зодия на 28 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден, в който ще получите голяма награда. Може да става въпрос за морална компенсация. Каквото и да е - оценете го!

Телец

Днес ви очаква сериозна материална придобивка. Помислете добре как най-ефективно да се възползвате от нея.

Близнаци

Тази сряда не попадайте в плен на меланхолията. Често това е наш избор. Винаги може да се фокусираме върху по-весели неща.

Рак

Днес ще получите заслужено признание. Имате пълното право да се гордеете със себе си и да се възползвате от дивидентите си.

Лъв

През този ден се пригответе за приятна изненада. Ваше хрумване може да се превърне в чудесна идея, която да разнообрази ежедневието ви.

Дева

Днес не се сърдете на другите, че постъпват различно от вашите очаквания. Няма как всички хора да имаме еднаква представа за нещата.

Везни

Очаква ви началото на едно приятно пътуване. Много вероятно е да срещнете хора, които ще ви останат приятели за цял живот.

Скорпион

Днес не се колебайте да почукате на някоя врата. Дори да не ви се отвори, което е малко вероятно, ще сте направили това, което трябва.

Стрелец

Днес готовността ви за съдействие ще ви спечели много съмишленици. С по-малко критика може да са сдобиете с верни помощници и приятели.

Козирог

Днес не очаквайте чудеса от останалите. Ако имате нужда от нещо специално, най-добре си го осигурете сами.

Водолей

Днес е ден за приключения. Потърсете ново поле за дейност, което ще задоволи любопитството ви и ще усмири енергията ви.

Риби

Това е ден, в който да се отърсите от малкото останали страхове и предразсъдъци. Поели сте в правилната посока - не се отклонявайте!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама