Защо мъжът Козирог е перфектният партньор


Защо мъжът Козирог е перфектният партньор
Снимка: iStock/Guliver

Мъжът Козирог е един от силно изявените знаци в хороскопа, който много добре знае какво иска и как точно да го получи.

Ето някои от най-важните характеристики на представителите на тази зодия, които ги правят перфектни партньори и добри любовници!

Мъжът Козирог умее да разбира жените

Това категорично е супер ценно качество, което не всеки мъж има. Дори бихме казали, че обикновено мъжете трудно разбират жените си. Мъжете от тази зодия обаче са различни и имат специален нюх, който им подсказва кога е правилният момент и кога не, освен това ги насочва, за да разберат какво искате от тях и как да ви направят щастливи. В леглото са страстни и склонни да експериментират.

Мъжете Козирог имат страхотно отношение към децата

Те умеят да спечелят вниманието на децата около тях. Разбират ги и не се притесняват да си играят с малчуганите. За тях децата са богатство, а и доказателство, че носят добри и чисти сърца. Малките също ги харесват и това им носи много бонус точки. Като родители мъжете от този знак са много внимателни и любвеобилни. С грижа и всеотдайност биха се постарали децата им да се чувстват перфектно.

Амбициозни и успешни са

За един мъж важно качество е да бъде успешен с добра кариера и по възможност да има специфично хоби, което да го отличава. Мъжете от зодиакалния знак на Козирога са изключително трудолюбиви и винаги се стремят да постигнат възможно най-високите успехи и отличия. За тях работата е начин на живот. Те са всеотдайни и умеят да да бъдат изявени лидери, което ги прави доста успешни в много сфери. С такъв мъж няма да усетите слаби моменти или лишения, защото освен всичко късметът ги преследва.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама