Жените от тези 3 зодии са "принцесите на татко"

  • Жените от тези 3 зодии са
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 13.06.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Жените, които имат силна връзка с бащите си, са истински щастливки! Неведнъж сме слушали истории за "момичетата на татко", но ето, че има 3 зодии, които са истинско олицетворение на тези отношения.

Телец

Представителките на тази зодия изпитват дълбока връзка с баща си още от ранна детска възраст. Те помнят важните уроци, които са получили от него. Като земна зодия, за Телеца едни от най-големите ценности са да останеш здраво стъпил на земята, свързан със своите корени и да живееш в сигурност и спокойствие. Фигурата на бащата помага всичко това да се превърне в реалност.

Близнаци

Дамите Близнаци са "момичетата на татко" във всички смисли на думата. Те са истински тандем заедно и обичат да прекарват времето, забавлявайки се. Хората, родени под този знак, имат нужда от съмишленик, човек, който да изслушва хилядите им идеи и да ги подкрепя. И макар приятелите и мама винаги да са насреща, само татко ще е там без да съди или да се притеснява излишно.

Лъв

Лъвиците още от малки момиченца са възприели баща си като уверен, силен и успешен мъж. Като жени те използват тези черти като проекция и за връзките си с мъжете, и за собствения си живот. Освен това, таткото е първият човек в живота на Лъва, видял в нея "принцесата", а както всички знаем Лъвовете обожават да са глезени и боготворени.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.