Големи промени за тези зодии до края на май


Големи промени за тези зодии до края на май
Снимка: iStock

Между 10 май и 3 юни Меркурий с пълна сила ще бъде ретрограден -първо в Телец, а след това в Близнаци. Това дава предпоставки за много промени, но не задължително негативни, както си мислят повечето хора. Ето кои зодии ще засегне най-много.

Рак

В живота на Рака ще се появи човек, който ще заеме важно място в деловата или любовната сфера. Представителите на този знак не трябва да се плашат от промените, а да се пуснат по течението и да имат малко вяра. Събитията ще се развият в тяхна полза.

ВНИМАВАЙТЕ С ТЯХ, ТОВА СА НАЙ-ЖЕСТОКИТЕ ЗОДИИ

Риби

Краят на месеца може да изглежда необичаен за представителите на тази зодия, тъй като ще изисква от тях много активност, а те са свикнали да оставят събитията да им се случват сами, без „да си мърдат пръста”. В този период миналото многократно ще им напомня за себе си. Съветът към Рибите е да не се отклоняват от пътя си и да довършат започнатото.

Близнаци

За Близнаците май е много активен и бурен месец, но промените няма да спрат поне до края му. Възможни са дълги пътувания и печелене на пари извън дома. Покупката на недвижим имот не е изключена. В края на месеца трябва да обърнете внимание на случващото се около вас и да се отнасяте с непознати хора с по-малко доверие.

Датата на раждане разкрива как можем да променим кармата си

Дева

За Девите май ще бъде време на промяна, най-вече по отношение на работата. Ръководството ще изисква от тях повишено внимание и активност, подтиквайки ги към постижения. Най-успешният период ще бъде втората половина на месеца, когато ще се отворят нови възможности. Не са изключени дълги пътувания и пътешествия, а любов и подкрепа Девите да очакват от близките си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама