Хороскоп за днес, 16 май


Хороскоп за днес, 16 май
Снимка: iStock

Овен

Този понеделник не си давайте прекалено големи обещания. Желанието ви ще е много, но обстоятелствата ще ви насочат другаде.

Телец

Понякога течението не е толкова лошо. Поне се сменя декорът. Вглеждайте се, за да зарадвате сетивата си, но нищо повече. Никакви илюзии.

Късметче за всяка зодия за 16 май

Близнаци

Много е важно да се решите на важен разговор, който отлагате със седмици. В противен случай обстоятелствата сами ще решат развитието на нещата вместо вас.

Рак

Не позволявайте на друг да дърпа конците. С агресивност обаче няма да постигнете своето. Нужни са ви повече търпение и много силна аргументация.

Любовно пожелание за 16 май според зодията

Лъв

Не всичко е толкова лошо, колкото изглежда. Сега не давайте нищо назаем, не обещавайте, не хвалете. Приемете нещата такива, каквито са.

Дева

Днес ще ви е трудно да прецените положението си. Станете по-рано, за да се отърсите от бляновете си, които по никакъв начин не са свързани с работата ви. Дерзайте.

Везни

На всички им е трудно и повечето хора понякога имат нужда от съвет и помощ. Занемарили сте едни приятелски отношения. Все още не е късно да ги реанимирате.

Внимавайте с тях - това са най-жестоките зодии

Скорпион

Всеки има своята истина, а понякога хората се изразяват странно. Днес се уверете, че правилно сте разбрали партньора си. Може би пък вие трябва да сте по-ясни и точни.

Стрелец

Денят ще ви затрупа с предложения, които няма да имат нищо общо със задълженията ви. Т.е. няма да е лесен този понеделник за вас, но пък колко ще е наситен и интересен!

Хороскоп за тази седмица, 16-22 май

Козирог

Красотата е над всичко, но преди всичко вашата. Освен това не външната, а вътрешната. Заредете се с повече търпение, за да бъдете такива, каквито искате да станете.

Водолей

Този ден ще ви посвети в много специална тайна. Отговорността ще е огромна. Никой не трябва да разбира за нея. Направо забравете, че я знаете.

Любовен седмичен хороскоп за 16-20 май

Риби

Няма нищо по-хубаво от вас на този свят. Не го забравяйте. Не приписвайте своите заслуги на другите. Отдръпнете се, за да видите по-ясно какво точно представляват без вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама