Хороскоп за днес, 18 май


Хороскоп за днес, 18 май
Снимка: iStock

Овен

Тази сряда може да сгрешите в поведението си към човек, когото сте наранили. Помислете къде и защо грешите, за да възстановите отношенията си. 

Телец

Днес отложете всички важни дела и преговори. Денят не е подходящ за сериозна работа. Заемете се с рутинни дейности, които не изискват голямо внимание.

Късметче за всяка зодия за 18 май

Близнаци

През този ден не употребявайте алкохол и се опитайте да намалите цигарите или изобщо да не пушите, ако сте пушач. Пазете бъбреците си.

Рак

Човекът, когото срещнете първи извън дома ви, може да бележи развитието на целия ден. Ако не е от любимите ви личности – опитайте се да се абстрахирате от отрицателните си усещания към него.

Любовно пожелание за 18 май според зодията

Лъв

Изкуството ще е това, което днес ще ви разсее от напрежението, което цари около вас. Намерете време за по-дълга разходка вечерта, а преди лягане направете комплекс от упражнения.

Дева

Тази сряда не се колебайте да преодолявате всичко, което се изпречи на пътя ви. Бъдете уверени в силите си, както никога досега.

Везни

Денят ще е много важен за самочувствието ви. Някой ще се опита да ви критикува. Реакцията на тези думи или действия ще покаже в каква степен вярвате в силите си.

Как жените отблъскват мъжете според зодията си

Скорпион

Денят ще ви покаже, че несъвършенството също има своето очарование. Дайте му да посъществува известно време, преди да го направите самото съвършенство.

Стрелец

Тази сряда ще научите интересна информация за ваш близък. По реакцията си ще може да разберете и много за себе си. Бъдете по-снизходителни.

Интересни факти за Луната, които ще ви изненадат

Козирог

Амбициите са хубаво нещо, но не и когато започват за пречат на съня ви. Нищо няма да се случи ако не сте първи във всичко. Няма такъв човек и вие няма промените този факт.

Водолей

Това е ден, в който да "разчистите" около себе си. Не се колебайте да се разделите с това, което не ви е необходимо и ви натоварва излишно.

Какво може да се случи, ако взимате вана всеки ден

Риби

Сънищата днес ще ви донесат важна информация. Побързайте да запишете "видяното", за да не го забравите по-късно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама