Хороскоп за днес, 19 май


Хороскоп за днес, 19 май
Снимка: iStock

Овен

Днес бъдете внимателни. Всичко, което се случи днес, ще е отражение на вътрешния ви мир. Наблюдавайте внимателно случващото се.

Телец

През този ден ви очаква запознанство с интересен човек. Връзката ви може да се развие много бързо и да прерасне в нещо повече.

Късметче за всяка зодия за 19 май

Близнаци

Денят ще ви посрещне с добро настроение. Ще имате желание за много неща, но малко от тях ще е възможно да осъществите в един ден. За да не се претоварите, ограничете се до две геройства.

Рак

Този ден ви е даден за признания. Сега е ваш ред да сте сериозни и да покажете, че имате истински намерения. Подплатено и с подарък думите ви ще имат повече тежест.

Любовно пожелание за 19 май според зодията

Лъв

Този четвъртък бъдете по-настойчиви в исканията си. Може да ви се струва невероятно да получите всичко, което искате, но е на пълно възможно ако бъдете по-настоятелни.

Дева

Денят е подходящ за прочистващ режим на хранене. Намалете мазното и пърженото, а най-добре изцяло ги избягвайте. Масажът ще ви се отрази добре, както и всички процедури, свързани с подмладяване.

Везни

Сега не е моментът да се влияете от мнението на другите. Пазете се от илюзии. Обещания лесно се дават, но трудно се изпълняват.

Може да промените своя свят, когато промените своето съзнание

Скорпион

Този ден ще ви зарадва с нещо отдавна забравено, което ще изникне на хоризонта в най-подходящия момент. Използвайте случая и се отблагодарете на Съдбата, като сторите добро някому.

Стрелец

Днес отделете повече време за здравето ви. Помислете как бихте могли да промените ежедневието си така, че в него да има повече време за движение и приготвянето на здравословна храна.

Правилният човек ще приеме всички ваши недостатъци и странности

Козирог

Този четвъртък не се заричайте. Съвсем скоро обстоятелства ще се променят и мнението ви ще е съвсем друго, както и намеренията ви.

Водолей

Денят ще обърка плановете ви, но това което ще ви предложи, ще е достатъчно да се почувствате доволни от направеното. В личен план бъдете внимателни към чувствата на половинката ви.

Никога не трябва да губите момиче, което прави тези неща за вас

Риби

През този ден бъдете внимателни с непознати хора. Колкото и да ви е симпатичен някой, ако го познавате отскоро, бъдете сдържани. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама