Как жените отблъскват мъжете според зодията си


Как жените отблъскват мъжете според зодията си
Снимка: iStock

Всички имаме страхове и защитни механизми, които се проявяват ненадейно. Често в желанието си да създадем перфектната връзка, успяваме да отблъснем човека до себе си. А най-лошото е, че дори не го осъзнаваме, докато не стане твърде късно. Рзберете как точно отблъсква всяка зодия.

Овен

Отблъсквате с предпазливостта си. Бягате от задълбоченото обвързване, към което се стреми половинката. Всичко във връзката е наред, докато не се почувствате твърде удобно в нея. Докато се опитвате да бягате в надеждата си да ви последват, оставате сам.

Телец

Когато се влюбите, обичате много силно. Но една грешка в поведението на половинката може да прекрати връзката. Не бъдете перфектнии не очаквайте това и от другите.

ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ ЗА ТЕЗИ ЗОДИИ ДО КРАЯ НА МАЙ

Близнаци

Отблъсквате с постоянните си обяснения и хиляди въпроси. Искате любимия да знае всичко за вас, какво искате, за какво мечтаете, какви са плановете за бъдещето ви. Постоянното говорене обаче е адски изтощително, а като добавим и неспособността ви да слушате събеседника си - нищо чудно да сте сами дълго време.

Рак

Не бива да казвате на хората как трябва да се чувстват. Успявате да изплашите всеки, който е останал за по-дълго. Усетите ли, че се сближавате, започвате да налагате мислите и чувствата си. Това губи личната идентичност и плаши хората, които рано или късно си тръгват.

Научете се да давате любовта си само на хора, които наистина я заслужават

Лъв

Опитвате да контролирате неща, които не трябва да бъдат контролирани. Никой не обича заповедите на мама, така че останете любовница, а не настойничка.

Дева

Когато започнете една връзка и щастието циркулира във вените ви, търсите причина за това щастие. Намирате хиляди причини, според които тази връзка не е редна и трябва да бъде пракратена.

Везни

Успявате да изгоните от живота си всеки, като го карате да се конкурира с приятелите и семейството ви. Хубаво е да имате хиляди приятели, но когато имате връзка трябва да отделяте внимание и на най-важния човек. Никой не обича да се състезава за внимание. Повечето предпочитат да си тръгнат, отколкото да се борят.

Скорпион

Саботирате собственото си щастие. Твърде дълго време се убеждавате, че не заслужавате да сте сами. Когато откриете подходящ човек, отделяте твърде много време да се радвате на факта и забравяте, че до вас стои човек.

Мислим, че знаем всичко за любовта, докато не срещнем някой, който напълно обръща представите ни за нея

Стрелец

Вашата пасивност успява да отблъсне абсолютно всеки от живота ви. Правите всичко възможно, докато се доберете до тръпката си. Но когато я получите, ставате пасивни и губите желание. Хората се събират, за да получават внимание и подкрепа. 

Козирог

Черногледи сте и това кара хората да се чувстват неконфортно около вас. Задълбочени и отдадени сте на кариерата си, но в личния живот винаги виждате най-тъмната страна на нещата.

Да обичаш означава да се предадеш на своята сродна душа без никакви гаранции

Водолей

Опитвате се да запазите себе си и така отблъсквате подходящите половинки. Наранявали са ви в миналото и сега предпочитате да не отваряте напълно сърцето си. Половинката ви обаче очаква да му се отдадете изцяло.

Риби

Не обичате да решавате проблемите, а само да се оправдавате. Когато ви помолят да оправите нещо, казвате, че ще опитате. Естествено, никога не си правите труда. Двойките търсят разбиране, не пасивност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама