Любовен уикенд хороскоп за 14-15 май


Любовен уикенд хороскоп за 14-15 май
Снимка: iStock

 

Овен

Опитвате се да лавирате между много ангажименти и отговорности. В резултат на това партньорът ви може да се почувства несигурен и застрашен. Определете приоритетите си.

Телец

Предстоят дни на самоосъзнаване. Ще имате възможност да разберете от какво се нуждаете в любовта. Помислете дали нуждите ви срещат реалността.

МЪЖЕТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-УЖАСНИТЕ БАЩИ

Близнаци

Отдайте се на занимания или хобита, които ще ви мотивират и ще върнат вашата вътрешна сила, защото явно изпитвате съмнения, свързани с външния вид. Затова е важно през тези два дни да разгърнете духовното във връзката ви.

Рак

Раците са изправени пред напрегнат уикенд. Възможно е да има спор, породен от роднина или да е свързан с друга семейна ситуация. Внимавайте какво казвате, защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате.

Някои връзки ни събуждат от дълбок сън и ни правят по-добри

Лъв

Опитайте се да се отърсите от негативните емоции, които са се насъбрали през работната седмица. Имате всички предпоставки да изкарате незабравим уикенд с любимия човек, стига да намерите начин да се отпуснете.

Дева

Чувствате се притиснати от обстоятелствата. Може би имате твърде много семейни ангажименти, които ви държат "на нокти" и не можете да сте емоционално отдадени на партньора.

Везни

Семейните проблеми могат да попречат на любовта ви, но това няма да застраши отношенията ви. Ще бъдете заети, затова помолете партньора за съдействие и подкрепа.

Скорпион

Напрежение в любовта ще има и за обвързаните Скорпиони, които е добре да внимават с тона и думите към любимия човек. Прекалено много ще анализирате ситуации от близкото минало, което няма да ви донесе нищо добро.

10 начина да разберете, че имате кармична връзка с някого

Стрелец

Не се чувствате като пълноценен партньор във връзката, която имате. Това може да се дължи на финансова несигурност или нещо друго, но трябва да намерите общ език и да имате равни права във връзката.

Козирог

Обичате всичко да се случва по вашия начин, но това не винаги е най-доброто решение за една връзка. Постарайте се да уважавате повече любимия човек, зачитайте мнението му и го оставете да блесне в своята светлина.

Искам такава любов - с искрени погледи, думи, пълни със смисъл и смирено сърце

Водолей

Ако има проблем между вас и половинката, крайно време е да го разрешите. Краят на седмицата ще бъде благоприятен за възстановяване на хармонията помежду ви.

Риби

Имате емоционални "главоблъсканици" и нужда от съвет. Колкото и да ви е трудно, опитайте се да държите настрана приятелите си от любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама