Съдбовни обрати за тези 4 зодии в края на април


Съдбовни обрати за тези 4 зодии в края на април
Снимка: iStock

В края на април тези 4 зодии трябва да са готови за резки съдбовни обрати в различни аспекти на живота. На част от тях ще им се наложи да се борят за щастието си.

Телец

Краят на месеца може да изглежда необичаен за представителите на тази зодия. В този период миналото многократно ще им напомня за себе си.  Съветът към Телците е да не се отклоняват от пътя си и да довършат започнатото.

ТЕЗИ ЗОДИИ НЕ МОГАТ ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО ПОД ЕДИН ПОКРИВ

Близнаци

Близнаците също трябва да се подготвят за трудности. Астролозите съветват да се доверят на собствения си вътрешен глас и по-малко да се вслушват в съветите на близките си. Интуицията ще бъде най-добрият помощник на Близнаците.

Стрелец

Стрелците е добре да изпълняват плановете си по график и да не пренебрегват избора си. Те все още имат възможност да потърсят помощ от онези хора, на които имат най-голямо доверие. Те ще им помогнат да направят правилния избор.

Животът след пенсионирането: как влияе на щастието и на любовта?

Водолей

За Водолеите краят на месеца ще бъде труден период. В душата и сърцето им ще се появи безпокойство, което в крайна сметка ще прерасне в апатия. Съветът към тях е да не изпадат в меланхолия, защото това може да блокира пътя към щастието им.

Мед и канела за по-добро здраве

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама