Това са най-неблагодарните зодии


Това са най-неблагодарните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Не всеки е способен да оцени добротата и загрижеността на околните. Някои приемат за даденост добрите дела и не смятат за необходимо дори да им благодарят за това. 3 знака в зодиака при никакви обстоятелства не са в състояние да изтръгнат думата „Благодаря“ от сърцето си. Те няма да ви благодарят дори и да спасите живота им.

Скорпион

Родените под този знак са уверени в своята изключителност и превъзходство. Те смятат хората около себе си за свои подчинени и приемат, че са създадени, за да изпълняват техните желания. Скорпионът е сигурен, че всички около него трябва услужливо да изпълняват всяка негова прищявка и да не искат нищо в замяна. Почти е невъзможно да спечелите уважение или признателност от хората от тази зодия.

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СТРАХ НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Дева

Не се доверявайте на думите в знак на благодарност, изречени от Девата. Представителите на този знак не знаят как да благодарят от сърце. Девите вярват, че всички ползи на този свят трябва да принадлежат на тях. Те приемат за напълно логично другите хора да отстъпят, когато поискат нещо от тях. Те нямат представа как да бъдат благодарни поради присъщия си песимистичен възглед за света. Представителите на този знак са подозрителни и недоверчиви към околните.

Телец

Телецът е като разглезено дете, на което му е позволено да прави всичко. Той приема, че със съществуването си радва цялото човечество. Това е причината Телците да приемат жертвите на другите безразлично, без да изпитват и най-малка благодарност. Те са уверени, че всичко най-добро трябва да дойде при тях без дори са го потърсили. Телците са искрено възмутени, ако някой друг се осмели да претендира за малко от това, което те мислят, че им се полага.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама