Защо мъжете се отдалечават от жените според тяхната зодия


Защо мъжете се отдалечават от жените според тяхната зодия
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Неспазване на обещанията. Овните много ясно знаят какво искат от живота. И те влизат във връзка с тези дами, които им предлагат всичко това.

Телец

Далеч от отрицателни хора. Телците няма да толерират негативните хора в тяхната среда за дълго време. Това се отнася не само за приятели и близки, но и за романтичните партньори.

Близнаци

Ако не ги приемате такива, каквито са – може да им видите гърба. Мъжът Близнаци може да бъде само с тези, които напълно му се доверяват и го приемат такъв, какъвто е. Той няма да се промени за никой.

Любовен уикенд хороскоп за 21-22 май

Рак

Този знак не може да устои, когато види, че дамата на сърцето му не поема отговорност за нищо в тази връзка. Само "съюз на равни", според Рака, може да бъде нормална връзка.

Лъв

Това, от което се нуждае Лъвът е да се забавлява заедно с половинката си и за него е важно да имат общи хобита.

ВНИМАВАЙТЕ С ТЯХ - ТОВА СА НАЙ-ЖЕСТОКИТЕ ЗОДИИ

Дева

Ако жената не "изпълни условията на Договора", който "подписват" помежду си, мъжът Дева ще си тръгне без да се замисли, защото за него няма нищо по-важно от спазването на обещанията.

Везни

Да, животът може да е труден и в него има много лоши моменти и препятствия. Но според Везни-това не е причина да се оплаквате постоянно, страдате и вечно да сте в лошо настроение. Те искат хармонична, щастлива и романтична връзка.

Скорпион

Всеки опит да принудите Скорпиона да действа по-бързо, отколкото той е свикнал, или не по начина, по който той иска, води до факта, че връзката ще приключва незабавно. Това ще е и окончателното му решение.

Любовно пожелание за 20 май според зодията

Стрелец

Еднообразие, скука и рутина. Стрелците винаги се нуждаят от нови впечатления и приключения. Но ако те не го получават, в бягството си от еднообразието, те смело ще си тръгнат от любимия човек, колкото и да им е трудно. Включително ще отпишат всякакви взаимоотношения.

Козирог

Някой друг не е отговорен. Ако Козирог осъзнае, че сърцето на господарката му не отговаря на високите му морални стандарти, връзката приключва много бързо.

Късметче за всяка зодия за 20 май

Водолей

Ако няма свобода. Водолеите се чувстват най-силни, когато живеят по своя си начин и нямат никакви критики и ограничения. Ако осъзнаят, че има твърде много от тях, те изчезват без да се замислят. Той няма да спори с вас, но ако види, че няма нужната свобода, той ще напусне жената до себе си.

Риби

Липса на емоционална подкрепа. Рибата се нуждае от нея като въздух, така че в тези отношения, където те не могат да плачат на рамото на приятелката си или да се смеят като дете, те бързо се уморяват и си тръгват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама