Напитката с активен въглен Black Latte и повлияването на апетита


Напитката с активен въглен Black Latte и повлияването на апетита
Снимка: unsplash.com

Питателната напитка с екстракт от активен въглен Black Latte, която е дело на съвместните усилия в областта на процесите по влизане във форма на руския производител Hendel и американската компания JBL, отскоро е достъпна на съобразена със стандарта на живот в България цена. Нейният състав включва още и екстракт от кокосово мляко (на прах), аминокиселината L-карнитин и комплекс на Омега-3 мастни киселини. Наличните към момента клиентски мнения и отзиви по онлайн форумите за поддържане на природосъобразни хранителни режими за разтворимото питие за повлияване на апетита са одобрителни, а сериозни индикации за възникването на странични реакции или противопоказания няма.

Заявката за поръчка и доставка на инстантното кафе с активен въглен Блек Лате не се извършва през онлайн портал (Amazon, eBay, eMag). Продуктът за въздействие върху усещанията за глад и ситост го няма и в повечето аптеки. Можете да го намерите единствено на неговия официален уебсайт. Там са налични и подробни инструкции за неговото безопасно приложение, което следва да продължи поне 1 (един) календарен месец. Главното приложение на основния активен компонент в съдържанието на средството за благоприятстване на процесите по влизане във форма е да служи като помощен способ за пречистването на организма и черния дроб от токсини.

Как Точно Работи Активният Въглен?

Може да се каже, че това вещество действа на принципа на кухненската гъба – буквално попива всички шлаки и затлачени отпадъчни вещества от вътрешни органи, благоприятствайки тяхното успешно извеждане извън организма. Той често се превръща и в активна съставка на много маски за лице, благоприятствайки почистването на излишния себум и възстановяването на свежия тен. Детоксикиращият агент се приготвя основно от въглени, получени от изгарянето на бамбук, кокосови орехи или (в по-редки случаи) бреза.

Те следва да бъдат нагрети до изключително висока температура, при което да се получи отделяне на инертен газ, какъвто е азота. Веднъж пореминали през този процес, въглищата преминават през допълнителна последваща обработка и окисление с водни пари, кислород и въглероден двуокис. Образувалите се пори притежават изключителна попивателна способност – могат да покрият цяло футболно игрище.

Активният въглен има изключително широко приложение в медицината и козметиката. Обикновено се приема орално под формата на филмирани капсули, но може да бъде представен под формата на маска, крем или ексфолиращ агент.

Част от функциите му са:

- Благоприятстване на добрата флора у фауна в стомаха и стомашно-чревния тракт.

- Цялостна детоксикация на организма и черния дроб.

- Абсорбация на всички разтворени токсини и газове, получени след обработката на храна (включително сероводород).

- При натравяния с алкохол, лекарства и развалена храна, когато се приема в разтворена прахообразна форма.

- Премахване на свободни радикали и излишен себум от повърхността на дермата.

Активният Въглен – Срещу Акне и За Филтриране на Вода:

Безброй са приложенията на тозои растителен субпродукт. Ако обърнете повече внимание на филтрите за пречистване на чешмяна вода, ще видите, че детоксикиращият агент често присъства в техния състав. Попивателната му сила е ненадмината. Той успяла да излови всички примеси и отпадъчни вещества, които се намират в есенциалната за тялото ни течност. В това число се включват индустриални пестициди, разтворители и всякакъв друг тип химикали. Може да бъде използван и като средство за облекчаване на сърбежа след ухапване от комар или оса, особено, ако се смеси с1 с.л. кокосово масло.

Ако искате пък да третирате акнето и честите обриви по лицето си с него, направете следното:

1. Вземете 1 (една) капсула активен въглен и 2 (две) с.л. лъжици гел от алое вера.

2. Приложете локално на лицето с кръгово-масажиращи движения и оставете да изсъхне добре.

3. Изплакнете добре с хладка вода и подсушете с мека кърпа

Какво Е Кафето с Активен Въглен Блек Лате?

Разтворимата напитка за въздействие върху усещанията за ситост и глад е дело на производителите Hendel и JBL, които считат, че тя може да е добро допълнение към поддържането на хранителен режим за влизане във форма и практикуването на физически упражнения поне няколко пъти седмично. По-голямата част от мненията и отзивите, споделени от клиентите в онлайн форумите за природосъобразни методи на хранене, говорят, че те харесват начина на действие на био-козметичния продукт и дават добри оценки и на цената му в България в своите коментари.

Питателното кафе с активен въглен Black Latte следва да включва следните съставки в своята формула:

- Екстракт от Активен Въглен: Детоксикира и пречиства организма и черния дроб. Въздейства положително на козметичния вид на кожата.

- Кокосово Мляко на Прах: Повлиява положително на метаболитните процеси в тялото.

- L-Карнитин: Аминокиселина, която тонизира и спомага за усвояването и разграждането на хранителните вещества.

- Омега-3 Мастни Киселини: Организмът има способността автоматично да ги преобразува в чиста енергия. Дават сила и подобряват умствената дейност, концентрация и паметта.

Всеки желаещ да закупи био-козметичното средство за позитивно повлияване на апетита може да го направи през официалния му уебсайт. Оставете име и телефонен номер в бланката, за да може с вас да се свърже представител на дистрибутора. Плаща се при получаване. Текущата промоция позволява продукта да бъде закупен с отстъпка от -50%.

Пречистването на Организма Е Важно за Здравето!

Извършването на редовна детоксикация и премахване на токсините от организма може да изиграе ключова роля в поддържането на неговото добро състояние. Всички затлачени вещества (т. нар. ‘шлаки’) само пречат на нормалното протичане на процесите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама