За сияйна усмивка всеки ден


За сияйна усмивка всеки ден
Снимка: Panasonic

Всяка жена иска да има красиви и здрави зъби, за да може да се усмихва с увереност. За да е така, трябва да се грижим за зъбите си и да ги мием редовно.

В сравнение с обикновените четки, електрическите осигуряват по-ефикасна и пълноценна грижа за здравето на вашите зъби и венци. Благодарение на високите технологии внедрени в тяхното разработване, електрическите четки са идеалният инструмент за дълготрайно и прецизно поддържане на добрата устна хигиена.

Електрическата четка EW-DL82 на Panasonic с формата на диамант ефективно премахва петната по зъбите. С нейна помощ можете да върнете естествената белота на зъбите. Близо 31000 движения на четката в минута генерират високоскоростни звукови вибрации, които създават ново усещане за чистота, гладкост и удобство.

Измива по протежението линията на венеца с фини, хоризонтални вибрации, генерирани от движенията на четката в радиус от 1 мм.

Четката е снабдена с фини косми с формата на диамант, които идеално почистват петната и плаката в труднодостъпните зони между зъбите и венците.

Грапавините на силиконовата глава отстраняват наслояванията по езика, които са причината за лошия дъх. Четката работи в два режима - режим на избелване и щадящ режим. Лесна е за почистване. Снабдена е с индикатор, показващ състоянието на батерията.

В комбинация с употребата на зъбен душ, грижата за устната хигиена придобива нови измерения. Водната струя на зъбния душ дава възможност да се почистят остатъците от храна в междузъбното пространство, до което се достига трудно при миене с четка за зъби, и отмива плаващата плака в деликатния пародонтален джоб.

Зъбният душ EW1411 на Panasonic притежава новоразработен режим INTERDENTAL, който е идеален за перфектно почистване на междузъбното пространство.

Оригиналната технология на Panasonic за контрол на водната струя генерира мека водна струя с налягане приблизително 390 kPa. Режимът AIR IN дава възможност за две настройки на силата на водната струя.

Въздухът във водната струя допринася също така и за удобна стимулация на венците, изключително полезна за поддържането на добро здраве на венците в дългосрочен план.

"Една жена е най-красива, когато е изморена от смях", а блестящата усмивка я прави още по-очарователна, затова, дами, грижете се редовно за зъбите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама