2 зодии ги очаква хубава новина днес


2 зодии ги очаква хубава новина днес
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден за рационалност. Не си поставяйте неизпълними цели. Денят предполага по-малко активност и повече размисъл. Няма за къде да бързате.

Телец

Това е ден за непукизъм.Разграничете се от чуждото мнение. Хората винаги ще говорят и никога няма да може да им се угоди. Усмихнете се на всички, но най-вече на себе си.

Близнаци

Този петък може да станете жертва на объркване. Не наблягайте на това кой е виновен, а се впрегнете да оправите нещата. Скоро ще сте забравили за случката.

Рак

Днес ще ви привличат странни неща. Проучете внимателно желанията си и помислете добре до колко наистина имате нужда от тях, както и дали имате време да им обърнете достатъчно желание.

Лъв

Днес нещата може да са малко неразбираеми за вас. Има и такива дни. Просто наблюдавай и не давайте акъл. Така няма да загубите от авторитета си.

Дева

Днес се опитайте да погледнете извън своя кръгозор. В това няма нищо предателско към вас самите.  Просто ви е нужно малко повече простор на мисълта и ще се почувствате много по-добре.

Везни

Това е ден за трезва преценка. Днес не си мислете, че всичко е по силите ви. Ресурсите ви не са безкрайни. Най-доброто, което може да направите за себе си е да изберете бавното темпо.

Скорпион

Това е ден за поставяне на граници. Шегите ви може да се сторят прекалено солени за някого, а от това ще останат с неприятно чувство всички, включително и вие.

Стрелец

Днес може да станете жертва на нечие безразличие. Всъщност тази роля я определяте само вие, така че много бързо може да излезете от нея.

Козирог

Този петък няма да имате равни в доброто ви настроение. Убедете се дали човекът отсреща е на същата вълна, за да не останете разочаровани.

Водолей

Някои събития ще учудят. Дайте си повече време за сън, а сутринта – за подготовка преди излизане ако сте на работа. Пуснете си любимата музика.

Риби

Това е ден за почивка, нищо, че още е петък. При това не толкова във физически смисъл, колкото в психически. Изключете телефона, телевизора, отпуснете се в пълна тишина и не мислете за нищо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама