2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 10 март


2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 10 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота не изпадайте в самокритични анализи, това може да нарани авторитета, който сте изградили до момента сред околните. Поемете дълбоко въздух и приемете обстоятелствата, които властват в живота ви сега.

Телец

Тази събота се потопете в спомени. Това ще бъде подсказка как да действате или не в настоящия момента. Припомнете си добре резултата, като бъдете честни със себе си.

Близнаци

Тази събота е добре да бъдете повече реалисти. В оптимизма няма нищо лошо особено, когато не води до взимането на решения. Всъщност розовите очила сега са ви нужни повече от всякога, но само в мечтите ви.

Рак

Тази събота не изпускайте късмета си. Това ще е единствената ви задача за деня. Бъдете сигурни, че това, което искате наистина ще ви бъде поднесено на тепсия. Не му мислете много и взимайте.

Лъв

Тази събота трябва да си припомните дадените обещания. Нямате повече време за отлагане, а онези които очакват изпълнението им отдавна са загубили търпение. Не ги разочаровайте.

Дева

Тази събота не е нужно да измъчвате околните с неясни намеци. Някой чака една дума от вас, за да бъде щастлив.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама