2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 2 октомври


2 зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 2 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Да се огледате в очите на другите е най-доброто, което можете да направите за себе си. Така ще се убедите, че сте на прав път, а това е много важно точно сега.

Телец

Този вторник ще имате късмет във всичко или поне в любовта,  а останалото няма да ви интересува. Заложете на фантазията, логиката няма да ви се отдава.

Близнаци

През този ден бъдете с повишено внимание. Спазвайте всички правила за безопасност и не посещавайте места с прекалено голямо струпване на хора.

Рак

Това е ден, в който фантазията ви ще е по-силна. Не залагайте на преследването на лични цели, сега не е моментът за това.

Лъв

Това е ден, в който най-добре да избягвате изясняването на лични отношения. Затова пък, каквото си пожелаете в служебен план - това ще получите.

Дева

Посветете деня на търсенето на красота. Това може да бъде търсене на нова картина за дома ви или аксесоар към облеклото ви.

Везни

Днес е добре да се погрижите за здравето си. Направете си график за прегледите, които искате или имате нужда да преминете.

Скорпион

Днес е добър ден за среща със стар и верен приятел. Имате нужда да сверите часовника и да получите нужната доза утеха и успокоение.

Стрелец

Не оставайте на същата вълна, като вчера. Днес ще имате нужда от нещо коренно различно и ново, дори то да  е нещо, което не ви харесва толкова.

Козирог

През деня няма да сте от най-усмихнатите хора, но вечерта вече ще съжалявате. Затова се опитайте да сте максимално приветливи през цялото време.

Водолей

Денят ще ви поднесе приятна изненада, чийто ефект ще се задържи дълго време. Потърсете приятна компания, с която да споделите щастието си.

Риби

Денят ще бъде претоварен от ангажименти. Опитайте се да си почивате в паузите. Със сигурност бъдете с удобни обувки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама